Skocz do zawartości

Szukam rodbuildera / pracowni?

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

Hubert, a czy sama przeróbka uchwytu pierscieniowego na zwykły wchodzi w grę?

Może jeszcze podzielenie uchwytu, bo bardzo mi się podoba mhx z Facebooka.

Jestem z Piotrkowa, więc dostarcze kij osobiście, nie korespondencyjnie :-)

Pozdrawiam

Sławek

• 1 miesiąc temu...

Art rod mnie nie interesuje i tylko przez grzeczność nie wyrażę tutaj swojej opinii na ich temat.

Może jednak ktoś się odezwie, ktoś, kto lubi majsterkować i jest w stanie naprawić lub wymienić mi ten nieszczęsny uchwyt i przelotkę...

Edytowane przez kleniu25

Witam,

mam pewien problem z uchwytem kołowrotka w jednym z moich ulubionych spiningów.

Poszukuję kogoś z Poznania lub okolicy, kto zajmuje się rodbuildingiem i mógłby mi pomóc w tej sprawie.

Czy po za art rodem, ktoś zajmuje się tego typu rzeczami?

jaki to problem z tym uchwytem ?

Nie mam zamiaru tu publicznie nikogo oczerniać czy negatywnie się wyrażać o art rodzie. Ktoś chce, może do nich iść. Mnie ich usługi nie intersują.

Temat założyłem tylko po to, by  znaleźć rozwiązanie niemiłej niespodzianki jaka przytafiła sie mojej ulubionej wędce.

Edytowane przez kleniu25

Kolega z usług Art-Rod z jakiś względów nie chce skorzystać, po co ma robić gównoburzę z tego faktu?

Czy to rozwiąże problem dla jakiego utworzył wątek?

Dziękuje autorowi postu za ten komentarz i uszanowanie meritum sprawy.

Edytowane przez kleniu25

to co ze minęła gwarancja...serwis pogwarancyjny.. mi wymienili wklejkę za 70zł.

dzwonisz do serwisu, mówisz co jest, wysyłasz i Ci naprawiają

Dzwoniłem,ale z wymianą kiepsko, bo to model sprzed kilku lat i  póki co nie mają do tego kija dolnika, a i też nie wiadomo czy jeszcze w ogóle kiedykolwiek będzie dostępny.

Póki co, jestem bardzo fajnej myśli, bo kijek pojechał w dobre ręce na małą renowację, no a ja czekam na efekty :)

Z tego co widzę w tym dziale, to pewnie nie poznam kija :) w pozytywnym oczywiście znaczeniu tego słowa :)

Edytowane przez kleniu25

• 3 tygodnie później...

Dzień doberek,

Biorąc pod uwagę, że chciałbym trochę zmodyfikować moje dwie stare germiny o nowe przelotki to chciałbym się dowiedzieć czy znajdę tutaj kogoś z okolic Gliwic, kto mógłby się podjąć w/w czynności. Nie chcę się sam w to bawić, wolę zapłacić za fachową pracę :) niż podchodzić do tematu jak pies do jeża :P 

Także będę wdzięczny za pomoc. No ostatecznie rozważam kwestię wysyłki, ale wolałbym mieć kogoś pod ręką :D
Pozdrawiam i dziękuję. 

Jeśli mój post trafił do złego działu, przepraszam i proszę moda o skasowanie/przeniesienie.