seki12 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Witam jak w temacie poszukuję osoby która zajmuje się renowacją wędzisk typu match mam wędzisko Silstar tradition match 600 20ft action A20 do kompleksowej renowacji wraz z wymianą mocowania kołowrotka na bardziej praktyczny proszę o namiary. wędzisko to ma duży sentyment dla mnie i chciałbym aby mi jeszcze posłużyło ale niestety swoje lata też już ma.Chciałbym w nią tknąć nowe życie rewelacyjnie by było z okolic Krakowa z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Skontaktuj się z ''Filser Rodbuilding'', na pewno coś poradzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 I nie porzucaj wątku... pokazałeś co masz, pokaz za jakiś czas co uzyskałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seki12 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 ok już już pierwsze koty za płoty.właśnie się rozglądam za korkiem i dolnikiem. będę miał kilka propozycji to wrzucę zdjęcia, oraz zdjęcia real wędziska przed no i mam nadzieję że za jakiś czas również po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seki12 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 kilka zdjęć wędziska przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Jakie zastosowanie będzie miał ten kijek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seki12 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Do tej pory był z przeznaczeniem głównie na rzekę ale bardzo dobrze nim się wędkuje na dalszych odległościach wagglerem. Jest dosyć ciężki ale 6m nadrabia Z Wisły już nie jednemu Karpiowi dał radę. Jak będzie ok to następny będzie spinning tam będzie budowa od podstaw łącznie z zakupem blanku. Szkoda że nie mam zdolności manualnych bo sam bym spróbował , woblery leżą od roku i czekają na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Takie wędki warto restaurować,to nie tylko sentyment,ale i jakość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 @seki12 , jak chcesz mieć zaje... zrobiony kij w ludzkich pieniądzach, to pisz do @Voldemort -a. Też Kraków, robi na najwyższym poziomie a taniej niż konkurencja. A z malowaniem woblerów to może bym coś pomógł, zależy czego oczekujesz. Do kolegi @bobesku sporo mi brakuje, chociaż też używam pędzla i gąbki, a nie aerografu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seki12 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 co do woblerów to się może wezmę w zimie, jak zacząłem to i spróbuję skończyć. w sumie to najważniejsza praca,wygląd ma znaczenie ale drugorzędne tak mi się wydaje przynajmniej. dzięki za info. napiszę popytam. wiadomo że wędzisko na miejscu to na bieżąco można korekty itd. i dokładnie ustalić co konkretnie by się chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Takie wędki warto restaurować,to nie tylko sentyment,ale i jakość .każdy w swojej kolekcji ma perełkę do przebudowy czy to warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 każdy w swojej kolekcji ma perełkę do przebudowy czy to warto?No właśnie warto,bo skupianie się tylko na tym,co się bardziej opłaca i na czym tu więcej zarobić (takie czasy teraz mamy) do niczego dobrego nie prowadzi,a sprzęt z tamtych czasów był na dzisiejsze pieniądze drogi,ale przedstawiał też dużo wyższą jakość,nieosiągalną w dzisiejszych czasach,czego można doświadczyć biorąc kijki z górnej półki produkowane obecnie i wtedy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Witam, szukam z okolic Zgorzelec lub Jeleniej Góry . Rodbuildingera w celu wymiany przelotki, lub ktoś z was wie kto dłubie przy kijach i może polecić z tych właśnie okolic. Proszę priv lub w wątku. Dziękuję i pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 A nie rodbuldiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Cage Rods, Brzeg (między Opolem a Wrocławiem) - na forum @woblerwz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) A nie rodbuldiera ? O teraz będę wiedział jak jest poprawnie , nurtował mnie to .. Cage Rods, Brzeg (między Opolem a Wrocławiem) - na forum @woblerwzZa daleko .. Edytowane 31 Października 2016 przez rekin175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 O ile jeszcze Pan Waldemar się zajmuje .....Żary lub Zielona Góra Pracownia Wędkarska Saks Waldemar Saks Kontakt tel.: 888-929-341 e-mail: info@saks-rods.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Dziś dzwoniłem pełny optymizmu blisko Sobie myślę , ale niestety P>Waldemar pozwijał zabawki nie działa w temacie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Fishingrod.pl - Sergiusz z Wrocławia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 320 km w obie mańki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Przecież nie musisz jechać osobiście, możesz wysłać PP lub kurierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 To akurat wiem , idzie bardziej o to że przy okazji jak bym miał blisko można pomachać blankami coś poszukać ukręcić takie oto tematy , wysyłkowo już ogarnięte .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam.Szukam kogoś, kto ma pojęcie o kijkach pod centerpina i podjął by sie przerobienia trzech patyków do tej metody.W dwóch kijkach (odległościówki z pełną rękojeścią korkową i pierścieniami) wymiana przelotek. Trzeci kijek to całe przezbrojenie z muchówki 11'.Poproszę o ewentualny kontakt: biuro@forestnatura.plPozdrawiam. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam.Widzę że ponad 200 osób poczytało, a odzew żaden ... czyżby nikt z rodbuilderów nie chciał się podjąć tego zadania ... ? W temacie kijków pod centerpina coś tam wiem - wspomogę swoją wiedzą ... chodzi mi głównie o sensowne rozmieszczenie na blanku równie sensownych przelotek ... reszta pójdzie jak "z płatka" za darmo też tego nie chcę zrobić ... no czekam teraz na lawinę odpowiedzi ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Krzysiek Zielinski z FA zbudowal pare kijkow pod certenpina, moze warto sie tam zapytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi