Skocz do zawartości

Szukam rodbuildera / pracowni?

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witam,

Wpadł mi w ręce fajny, używany patyk i chciałbym go troszkę odświeżyć, chodzi głównie o usunięcie rysek i większych rysek na blanku, zabezpieczenie korka. Mozecie polecić jakąś sprawdzoną pracownię, gdzie nie zostanę zbyty tekstem: ,,my nie świadczymy tego typu usług" pomijam fakt że w opisie większości pracowni widnieje informacja o możliwości naprawy, renowacji, odświeżenia itd.

Witam,

Wpadł mi w ręce fajny, używany patyk i chciałbym go troszkę odświeżyć, chodzi głównie o usunięcie rysek i większych rysek na blanku, zabezpieczenie korka. Mozecie polecić jakąś sprawdzoną pracownię, gdzie nie zostanę zbyty tekstem: ,,my nie świadczymy tego typu usług" pomijam fakt że w opisie większości pracowni widnieje informacja o możliwości naprawy, renowacji, odświeżenia itd.

Polaczylem z naszym glownym watkiem.

• 1 miesiąc temu...

Panowie nie bardzo wiem, gdzie zamieścić tę prośbę zatem na początek wrzucam tutaj, a potem niech zadecydują :)

Poszukuję osoby, która zbudowała wędkę widoczną na zdjęciach poniżej. (zdjęcia nie najlepsze, ale na chwile obecną nie mam innych)

Wędka na jednoczęściowym blanku MHX. Uchwyt fuji. Tyle od osoby, która jest w posiadaniu wędki.

Za wszelakie informacje z góry dziękuję.

post-65395-0-12659200-1522157974_thumb.jpg    post-65395-0-55670200-1522157989_thumb.jpg    post-65395-0-18277100-1522158001_thumb.jpg

post-65395-0-12582000-1522158011_thumb.jpg    post-65395-0-81886100-1522158020_thumb.jpg    post-65395-0-12561400-1522158032_thumb.jpg

Edytowane przez SlawekNikt

A od kogo go masz ?

Jeszcze nie mam, być może mieć będę, ale wolałbym wiedzieć co kupuję ...

Sławku,a co grozi za przyznanie się? ha...ha...

Stawiam piwo na miodzie gryczanym z biedry,

poważnie bo to bardzo dobre piwo jest, kto nie próbował zachęcam bo warto, a i cena nie wygórowana :)

Stawiałbym na kol.Mekamila- trochę tak w jego stylu.

Ktoś mi napisał, że to jego kolega wędkę zbudował, ale o Mekamil-u nie wspomniał.

Edytowane przez SlawekNikt

Panowie ja już wiem kto wędkę zbudował, to kolega z tego forum, jak zechce to się ujawni. Dziękuję za pomoc.

Mogę jeszcze  dodać, że do budowy kija zostały użyte pianka Batsona, przelotki Fuji alconite i uchwyt fuji ECS.

• 2 tygodnie później...

Michał, myślę że zakres przebudowy jakiej chcesz dokonać jest całkowicie nieopłacalny. Za te wszystkie prace rodbuilder będzie musiał tyle Ci policzyć, że zdecydowanie lepiej będzie jesli sprzedasz ta wędkę na giełdzie i  kupisz / zamówisz nową.

Zdaję sobię sprawę z tego, miałem kilkanaście wędek z pracowni:) chciałem skonsultowac z kims kto może się podejmie, być może zmienię sam uchwyt..Tak się szuka graala:)