Skocz do zawartości

Szukam rodbuildera / pracowni?

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie czy orientuje się ktoś jaki koszt byłby odnowienia blanku wymiany przelotki i rękojeści w seryjnym kiju

Masz może namiary na kogoś kto by ewentualnie po dogadaniu by to zrobił

Przeniesione do wlasciwego watku.

Popytaj tutaj, pewnie ktos sie odezwie.

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Witam. Panowie czy znacie jakiegoś zbrojmistrza z Olsztyna?

Chciałbym naprawić złamaną szczytówkę - pytam o kogoś z Olsztyna bo mieszkam niedaleko i mógłbym podwieżć wędkę.

Wędka jest w jednoskładzie i wysłanie jej gdziekolwiek czy to pocztą Polską czy kurierem = obłędnie WYSOKIE koszty .

Z góry dziękuję za pomoc.

Witam. Panowie czy znacie jakiegoś zbrojmistrza z Olsztyna?

Chciałbym naprawić złamaną szczytówkę - pytam o kogoś z Olsztyna bo mieszkam niedaleko i mógłbym podwieżć wędkę.

Wędka jest w jednoskładzie i wysłanie jej gdziekolwiek czy to pocztą Polską czy kurierem = obłędnie WYSOKIE koszty .

Z góry dziękuję za pomoc.

Temat polaczony z odpowiednim.

Czy jest ktoś kto nie ma za dużo w tej chwili pracy i przezbroi mi casta CTS (króciak do 35 g, nie pamiętam jaki model) na kołowrotek?

Wędka jest w idealnym stanie, robiona pod zamówienie w Fishing Art. Lakierowana na złoto więc chyba wygląda na to że trzeba będzie ściągnąć lakier (albo i nie :)). Korek Floor, fuji, generalnie top. Na pewno coś do odzyskania. Zostawiam sobie tylko casty do ciężkich tematów a ten jest za delikatny. 

Edytowane przez saalar

Czy jest ktoś kto nie ma za dużo w tej chwili pracy i przezbroi mi casta CTS (króciak do 35 g, nie pamiętam jaki model) na kołowrotek?

Wędka jest w idealnym stanie, robiona pod zamówienie w Fishing Art. Lakierowana na złoto więc chyba wygląda na to że trzeba będzie ściągnąć lakier (albo i nie :)). Korek Floor, fuji, generalnie top. Na pewno coś do odzyskania. Zostawiam sobie tylko casty do ciężkich tematów a ten jest za delikatny. 

Watek polaczony :) Ktos chetny napewno sie znajdzie.

• 2 tygodnie później...

Wędka na blanku BATSON REVS72UL-prośba o wycenę.

Witam,

wysłałem zapytanie odnośnie wędki na tym blanku do dwóch pracowni i otrzymałem wycenę na poziomie 800-900zł,a wydawało mi się,że można się zamknąć w kwocie 600-700zł przy użyciu budżetowych komponentów typu przelotki minima,uchwyt skss i pianka na rękojeść,o których wspomniałem w wysłanym zapytaniu.

Proszę o odpowiedź,czy da się zbudować takę wędkę w kwocie bliżej 600zł?

Wędka na blanku BATSON REVS72UL-prośba o wycenę.

Witam,

wysłałem zapytanie odnośnie wędki na tym blanku do dwóch pracowni i otrzymałem wycenę na poziomie 800-900zł,a wydawało mi się,że można się zamknąć w kwocie 600-700zł przy użyciu budżetowych komponentów typu przelotki minima,uchwyt skss i pianka na rękojeść,o których wspomniałem w wysłanym zapytaniu.

Proszę o odpowiedź,czy da się zbudować takę wędkę w kwocie bliżej 600zł?

Watek polaczony. 

Zapytac mozna w tym watku, ale ceny prosimy ustalac na priv.

• Like 1

• 4 tygodnie później...

Hej, szukam rodmistrza ktory zrobi wedke spinningowa na muchy lososiowe. Nie wiadomo jak bedzie z stanem wody u mnie na rzekach w Norwegii i chcialbym miec taka alternatywe. Czas na realizacje krotki do 28 maja. Dlugosc 13'6 - 15' , wiem pozno sie obudzilem, ale dopiero teraz lampka mi sie zaswiecila ze to moze zadzialac, a wiadomo ze z losiami wszystko mozliwe,  a calego sprzetu muchowego nie chce kupowac zeby sprobowac muchy, tym bardziej ze mam pol garazu spinningowego rekodzielnictwa . To moze byc bardzo ciekawy projekt, pomoze ktos?

Ps Mam starego Daiwa Whiskera 12' 10-50 do naprawy, srodkowa czesc wpadla mi w szpare drzwi przy zawiasach i lacznik czy jak to sie zwie miedzy druga a trzecia czescia  pekl , powstal " crack" . ma sentyment do tej wedki, moze da sie naprawic? moge podeslac zdjecia zainteresowanemu.

Pozdrawiam

Edytowane przez Grzegorz23

• 3 tygodnie później...