Karpiu95 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Szukam rodbuildera w Warszawie lub okolicach do przeróbki casta Graphiteleader Vigore do 3/4oz na spina. Wędka byla kiedyś złamana, ale ma wstawiony spigot i jest w 2 kawałkach. Blank na tyle mi przypasował, że mimo tego że z castingiem sie jakoś bardzo nie polubiłem to chce tym kijem łowić dalej w wersji spin Zależy mi na w miare szybkim czasie realizacji. Macie może kogoś do polecenia lub ktoś z forumowych wędkorobów chciałby się podjąć tematu?(może niekoniecznie z Warszawy to ogarniemy temat kurierami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 (edytowane) ... jeżeli sam tego nie potrafisz ogarnąć , to przypuszczam , że taka przebudowa jest raczej nie opłacalna ( mowa o finansach ) ... Edytowane 21 Czerwca 2021 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Jedyne co z manualnych spraw umiem sam ogarnąć to dowiązanie agrafki do linki głównej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Jedyne co z manualnych spraw umiem sam ogarnąć to dowiązanie agrafki do linki głównej Zapytaj Profil_Nieaktywny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sil Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Witam wczoraj złamałem wędkę 2 skład Suzuki jak w tytule, złamałem cześć szczytową . Chciałbym dokupić jedną cześć lub zlecić wykonanie tego elementu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zadzwoń do fisching art albo do dystrybutora blanku może coś pomogą ale najlepszy byłby oryginał może ktoś ma na sprzedaż złamany dół ale to zawsze wiąże się z kosztami przeróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 BEST RODS CENTER .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sil Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 No już się rozejrzałem, chyba kupię nowy blank i dam do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Czy są problemy z zakupem samej szczytówki blanku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sil Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Tak mam problem z zakupem samej szczytówki , chętnie kupiłbym ten element i przekazał do jakieś pracowni na założenie przelotek ze złamanej części, chyba można tak zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sil Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Dzwoniłem dziś do Best Rod Center ale najpierw dowiedziałem się, że nie kupiłem u nich wędki więc nic mi nie sprzedadzą bo swoją wędkę kupiłem na znanym portalu aukcyjnym i nie mam do niej paragonu ale po krótkiej rozmowie okazało się ,że mam zadzwonić za tydzień może coś się znajdzie. Liczę po cichu, że się uda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Jeśli uda Ci się kupić szczytówkę w BRC, to możesz to przesłać ją do pracowni lub kogoś, kto jest w stanie zamontować przelotki. Możliwe, że nawet BRC zamontuje przelotki za opłatą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sil Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Tak zrobię . Dam komuś do pracowni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Witam wczoraj złamałem wędkę 2 skład Suzuki jak w tytule, złamałem cześć szczytową . Chciałbym dokupić jedną cześć lub zlecić wykonanie tego elementu. Polaczylem z naszym glownym tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abugosh Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Szukam kogoś kto ogarnie spigot w wędce, kij batson spg845 przecięty na pół, już jest spigot ale ma lekki luz i pasowałoby go zrobić od początku i porządnie.Najchętniej Lublin i okolice ale niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Szukam kogoś kto ogarnie spigot w wędce, kij batson spg845 przecięty na pół, już jest spigot ale ma lekki luz i pasowałoby go zrobić od początku i porządnie.Najchętniej Lublin i okolice ale niekoniecznie.Serio w okolicach lublina szukasz? Jest taka mała pracownia ,o której mało kto chyba słyszał - PSTRĄGMAN . A tak juz serio bez szydery - nikt Ci tego nie zrobi lepiej jak Wojtek G. Mistrz w swoim fachu ! Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abugosh Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 (edytowane) Jutro zadzwonię do niego, dzięki. Tylko nie wiem czy będzie chciał się z tym pierdzielic...bo z fachowcami najwyższych lotów jak się przekonałem różnie bywa. Edytowane 16 Stycznia 2022 przez abugosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 https://wedki.pl/?p=79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abugosh Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 https://wedki.pl/?p=79 Nie mogę otworzyć tego linku:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Nie mogę otworzyć tego linku:/Firma Handlowo Usługowa Bartłomiej Kawalecul. Wapienna 10K20-502 Lublin GODZINY PRACYPONIEDZIAŁEK: 11:00 - 19:00WTOREK: 10:00 - 18:00ŚRODA: 10:00 - 18:00CZWARTEK: 10:00 - 18:00PIĄTEK: 10:00 - 18:00Biuro: 81 442 53 79Tel: 601 273 635 – Bartłomiejtel. 693 480 177 - ZbigniewEmail: wedki@wedki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abugosh Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 Teraz to wygląda:). Wszystko jasne i już wiem gdzie się zgłosić. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abugosh Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Już ogarnięte. Dziękuję wszystkim za podpowiedzi:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquarius Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 WitamSzukam osoby która wymieni mi przelotki na szczytówce średnica blanku przy szczytówce to około 3mm. Wędka to morski spining PE 10-12.Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Polecam kolegę Patryk1125! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Masz przelotki? Skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi