Czoper Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 (edytowane) Uszanowanko.Pacjent-jednoskla dragon ctx 198 25g - ułamane 3cm szczytowki..Szukam fachowca który wklei oraz zalakieruje mi przelotkę szczytowa oraz przesunie druga od gory przelotkę o jakieś 2-3cm.Info proszę na priv.Pozdrawiam dzięki Edytowane 15 Września 2022 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Witam, pilnie szukam kogoś z Warszawy (okolic) do naprawy złamanego dolnika , 15 cm od dołu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 (edytowane) Witam, szukam osoby która zajęła by się naprawą wędki,jest pęknięty blank na górnym elemencie tak z 10cm od łączenia składów,w razie czego służę fotkami uszkodzenia..Mam nadzieję że ktoś się zgodzi to naprawić...bo spać nie będę mógł ????Mój numer kontaktowy 504169505.. Edytowane 19 Października 2022 przez PaPaDaNcE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Jeżeli nie będzie odzewu od forumowiczów to skonsultuj się z Wojtkiem Grocholą. Naprawił mi Seekera tak, że śladu nie widać po złamaniu. O ile da się to naprawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Witam.Dzisiaj na okoniach, nie wiem jakim cudem, połamałem przy wyrzucie, 5g ołowiu z gumką 7cm, dolny skład matagi tr76 ss LL.Pękł przy samym łączeniu z górnym składem.Myśl mnie naszła taka że albo zeszlifować dolny skład i dopasować do górnego, albo wstawić spigot.Czy ktoś podjął by się naprawy tego kijka? Dziwne pęknięcie -te blanki są kapitalne ,ale mają jedną malutka wadę = pękają również kapitalnie, szczególnie w górnej części . Ile to ja już razy widziałem ten blank połamany . U mnie tez dwa razy strzelił -ale mi udało się dokupić skład ,kiedy były jeszcze dostępne. Tak z ciekawości udało Ci się to naprawić ? Edytowane 2 Listopada 2022 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 (edytowane) Sory że tak późno.Tak naprawiłem.Trochę nad tym posiedziałem, podumałem, poznachodziłem stare blanki z wędek i zrobiłem nowy spigot.Plus tego taki że teraz nie muszę sprawdzać czy złącze się nie luzuje.Wyszło całkiem dobrze i nie wpłynęło to na pracę blanku. Myślę że śmiało można by dopasować górny skład z mocniejszej wersji SS.Dolnik spokojnie by to ogarnął mocowo. Edytowane 6 Listopada 2022 przez cinn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HutaGryfia Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Witam, jak w temacie, mam 2 cast które chciałbym przezbroić i zwracam się z pytaniem jakie to mniej więcej musiałbym się nastawiać. I czy jest ktoś taki w Szczecinie. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 "z pytaniem jakie to mniej więcej musiałbym się nastawiać." Hmm, ja wprawdzie nie ze Szczecina, ale nie lepiej jednak pisać z sensem, pełnymi zdaniami i nie gubiąc słów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2022 Witam,jak w temacie, mam 2 cast które chciałbym przezbroić i zwracam się z pytaniem jakie to mniej więcej musiałbym się nastawiać. I czy jest ktoś taki w Szczecinie. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu TapatalkaNie bardzo wiem o co Tobie chodzi ale w Szczecinie jest @markir, obecny tu na forum, który robi świetne wędki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HutaGryfia Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 Wybaczcie za nie sprecyzowanie, pewnie autokorekta coś ucięła albo akochol...Chodziło o prezbrojenie wędki na spirale ułożenie przelotek. Czy koszta wykonania takiego zabiegu nie będą przekraczały wartości moich wędek... I dziękuję za odpowiedzi Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2022 W zależności od zakładu, koszt alokacji jednej przelotki wyniesie od 20 do 40PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TARAS Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Dzień dobry mam pytanie. Z jakimi kosztami muszę się liczyć chcąc przerobić kijek 300 ? Nowe sensowne przelotki( docelowo kij na morska troć ,bolenia) korek i uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TARAS Opublikowano 30 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Dzień dobry mam pytanie. Z jakimi kosztami muszę się liczyć chcąc przerobić kijek 300 ? Nowe sensowne przelotki( docelowo kij na morska troć ,bolenia) korek i uchwyt.czy ktoś by był chętny podjęcia się próby przezbrojenia Konger Chempion Kobalt 300 7-28 g. Stara zielona seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Zwolski Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Dzień dobry mam pytanie. Z jakimi kosztami muszę się liczyć chcąc przerobić kijek 300 ? Nowe sensowne przelotki( docelowo kij na morska troć ,bolenia) korek i uchwyt.czy ktoś by był chętny podjęcia się próby przezbrojenia Konger Chempion Kobalt 300 7-28 g. Stara zielona seria.300 to same komponenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 300 to same komponenty...300 to długość wędki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 300 to długość wędki Też 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krkrzysztof Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 witam, ma ktoś do sprzedania przelotki Fuji LNSG nr 7 i nr 8 mogą być używane tzn. z demontażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 witam, ma ktoś do sprzedania przelotki Fuji LNSG nr 7 i nr 8 mogą być używane tzn. z coś będę miał muszę zerknąć demontażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krkrzysztof Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 witam, ma ktoś do sprzedania przelotki Fuji LNSG nr 7 i nr 8 mogą być używane tzn. z coś będę miał muszę zerknąć demontażu jak mam rozumieć tą odpowiedź ? że masz takie przelotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Daj na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krkrzysztof Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 nie da rady chyba masz pełną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mestre16 Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Witam, jak w temacie szukam kogoś kto wykona mi korek do uchwytu wg moich wytycznych, uchwyt American Tackle Dagger, korek Burl jak na zdjęciu pierwszym, kształt uchwytu jak na zdjęciu drugim, podbity trochę w miejscu jak czerwona kreska na zdjeciu trzecim i na początku wstawka z drewna wzorzystego jak na zdjęciu czwartym <a href=https://zapodaj.net/..._Photos.jpg</a> <a href=https://zapodaj.net/..._Chrome.jpg</a> <a href=https://zapodaj.net/...hrome~2.jpg</a> <a href=https://zapodaj.net/..._Photos.jpg</a> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9923 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Witam,chciałem zapytać czy ktoś kto robi wędki(jakaś pracownia) byłby w stanie zrobić kijek taki jak ze zdjęcia - tylko żeby miał długość około 2,40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Skontaktuj się z Hubertem z HubRods Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9923 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Skontaktuj się z Hubertem z HubRods Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDzięki już napisałem zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi