popper Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja fuj???????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja W Aspire może być sporo drożej. Ciekawe czy tak będzie?Z uwagi na brak zainteresowanie ze strony forumowych rodbuilderów raczej się nie dowiemy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja Z uwagi na brak zainteresowanie ze strony forumowych rodbuilderów raczej się nie dowiemy.Patryk1125, obecnie nie ma wolnego czasu na takie rzeczy. Napisz do Mekamila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja Masz zapchaną skrzynkę. Nie można wysłać do Ciebie wiadomości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja Dzięki za informację, skrzynka wyczyszczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 6 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja Dzięki za informację, skrzynka wyczyszczona.witam jak nikogo nie znajdziesz to w drugiej połowie czerwca mogę ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 8 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja fujNie do konca fuj bo DelToro mi ucial i zalepil. Ja mam dosc dluga historie w rod-buildingu w wersji amator. Zaczelo sie jak mialem 11 lat i Tata przywiozl biale swistery 5 cm z glowkami 2-3 gramy. Cos w WW o nich czytalem bo mial prenumerate. Niczym co mialem nie szlo rzucac wiec pare gornych skladow z ruskiego teleskopu 4m, zamiast ostatniego doszlifowana papierem sciernym w poprzek szczytowka z pelnego szkla, omotki na nici, jakis klej, jakies druciaki z innych wedek, kreciolek tez ruski na tasme, zylka 0.16. Dwie godziny roboty, pare minut nad wode, chwila i mialem caly plecak okoni. Nie widzialy wczesniej swistera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja Zdania nie zmienię - cięcie rękojeści od dołu jest „fuj” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Cześć , potrzebuje kogoś kto ma czas i chęci od ręki uzbroić Stcroix black bass w nowy set przelotek( wędka ma zdjęte przelotki i blank jest oskrobany od opisu do końca pozostaje dobrać nowy spacing) . Sprawa dość pilna proszę o kontakt priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Hej, czy jest ktoś w Warszawie, kto od ręki jest w stanie wymienić pierścień w przelotce wyjściowej:)? Przelotka Alconite:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Chodzi o szczytową przelotke ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Nie, o pierwszą od strony kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia No to trzeba całą przelotkę wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września Tego chcę uniknąć, żeby nie ruszać fabrycznych omotek. Znalazłem wątek odnośnie wymiany samych pierścieni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września Cześć, szukam kogoś kto wymieni mi przelotkę(najlepiej Wawa lub okolice) kijek Westin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września (edytowane) Wojtku, wrzuć zdjęcie przelotki z omotkami. Edytowane 1 Września przez drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 1 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 25 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września Finalnie udało mi się wymienić sam pierścień na oryginalny z Alconite Y30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okon6666 Opublikowano 4 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października zlece przerobke /zrzucenie wagi/ dolnika spinna najlepsze komponety.spinnig zrobil sie za ciezki Lapie microbaitem 23lata Andrzej tel.887-566-431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Jak chce Ci się podjechać do Zgierza to mogę go odchudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi