Skocz do zawartości

Szukam rodbuildera / pracowni?

hasior

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, Harrison to standard obecnie, my tez na nich bazujemy, pokażemy na pewno Ballistę, Torrixa i Chimerę. Może jeszcze Century jak się uda. Z tańszych blanków zaprezentujemy produkty Wychwooda. Coż , zobaczymy po targach czy jest to dobry pomysł i czy przyjmie się na naszym rynku. Nic nie pisałem wcześniej o tym bo to forum raczej mało karpiowe

• 1 miesiąc temu...

Hehe :D stronka całkiem, całkiem, tylko dziwny kamuflaż rodbuildera.... pod takim doświadczeniem w branży, każdy z największą przyjemnością podpisywał by się imieniem i nazwiskiem i to wielkimi literami :lol:

Czytaj dokładnie - 30 lat doświadczenia w łowieniu ryb.

@barwena- a gdzie tam jest napisane że chodzi o Anosa??? :huh:

@tarłoś- cytat ze strony www.fishingrod.pl :,, 30 letnie doświadczenie wędkarskie pozwala nam stwierdzić, że stworzymy dla Ciebie wędkę Twoich marzeń, wędkę dopasowaną do Twojej osobowości i preferencji wędkarskich.

hmmmmm.....znam wędkarzy,którzy mając pięćdziesięcioletnie i więcej ,,doświadczenie wędkarskie- nie zbudowali do dziś ani jednej wędki, ba, nie wiedzą nawet od czego by zacząć, więc raczej nie zlecił bym im ,,stworzenia dla mnie wędki moich marzeń a tym bardziej wędki ,,dopasowanej do mojej osobowości ..... :unsure:

• 5 tygodni później...
  • 3 miesiące temu...

Złamałem ostatnio bardzo cenną wędkę. Jet ona chyba wykonana z włókna szklanego (pełna w środku, wykonana z jakichś białych strzępków)i potrzebny mi majster który by mi tę wędkę skleił. Czytałem gdzieś w gazecie że to się złącza jakimś włóknem czy czymś. Byłby ktoś chętny podjąć się sklejenia wędki?Jest ona dla mnie bardzo ważna ponieważ odziedziczyłem ją po tacie. Złamanie nie uszkodziło nic w środku wędki, więc myślę że uda się ją zrekonstruować. Zainteresowanych naprawą zapraszam na priv, prześlę zdjęcia w miejscu złamania.

• 2 miesiące temu...

Witam.

Jestem zainteresowany kupnem kija z tej aukcji ale nie znam tego blanku...

http://allegro.pl/kawalec-nowa-wedka-z-kolekcji-kawalec-i124 9598788.html

Może mi ktoś doradzić lub podpowiedzieć czy watro wydać pieniądze na ten kijek?

Sprawa dość pilna.

Dzięki i pozdrawiam.

Mi tez jakiegoś Anosa odradzali. Bo nie wiadomo co za blank, bo jakieś dziwne oznaczenia, bo czy Anos to to co kiedys itd...

Pisali, że na 500 zł da rade złożyć coś na najtańszym Batsonie (którego uzbrojonego nie mogłem przed zakupem mieć w ręce) bla bla bla...

Dwie osoby via PM i później poprzez telefon serdecznie mnie namawiały na zakup. Poszperam po archiwum allegro za takim kijkiem coby troche o cenie się dowiedzieć i skończyło się tak, że kupiony został mi jako prezent i ukojenie po skasowanym samochodzie.

Kij okazał się _rewelacyjny_ (po zakupie przypadkowo miałem okazje porównać go w akcji z kijem na Batsonie RX7)

U Ciebie nie musi też tak być, ale masz gdzie zobaczyć polecanego Avida, masz gdzie przymierzyć kij z uzbrojonego Batsona ...? Nie masz? To kupując Kawalca ryzyko będzie takę same jak przy seryjnym Avidzie, bo to, że ten Kawalec będzie niechlujnie i źle uzbrojony to wątpię.

O ile w przypadku Anosa mam swoje zdanie o tyle w przypadku wędzisk zbrojonych prze Kawalca byłbym ostrożny. Oglądałem kilka wędzisk zbrojonych przez Zbyszka Kawalca. Nawet jak były opisane FAST to były to kluchy. Może ktoś lubi takie kije, może ten jest inny. Radziłbym najpierw pomacać.

@krzychun,

nie chcesz sprzedać? Moja propozycja jest cały czas aktualna :mellow: