szpiegu Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 tego jeszcze nie grali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 i o to chodzi że jeszcze nie grali, myślę że to dobry pomysł nie wiem Daniel czy odpowiesz na to pytanie ale zadam mimo wszystko: na jakich blankach te karpiówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Azaliby to miały być blanki Harrison advanced rods?Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nic tylko pozostaje powiadomić o zaistniałym fakcie znajomych karpiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielXR Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Tak, Harrison to standard obecnie, my tez na nich bazujemy, pokażemy na pewno Ballistę, Torrixa i Chimerę. Może jeszcze Century jak się uda. Z tańszych blanków zaprezentujemy produkty Wychwooda. Coż , zobaczymy po targach czy jest to dobry pomysł i czy przyjmie się na naszym rynku. Nic nie pisałem wcześniej o tym bo to forum raczej mało karpiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nic tylko pozostaje powiadomić o zaistniałym fakcie znajomych karpiarzy Dokładnie o tym samym pomyślałem....myślę, że będą żywo zainteresowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nic nie pisałem wcześniej o tym bo to forum raczej mało karpiowe ..i jak widać po reakcjach błąd, błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Czy ktos z Kolegów zna, poleca? ---> www.fishingrod.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 O nassadsadsda222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Jakas strasznie tajemnicza ta strona a 30-letnie doswiadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipion Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Hehe stronka całkiem, całkiem, tylko dziwny kamuflaż rodbuildera.... pod takim doświadczeniem w branży, każdy z największą przyjemnością podpisywał by się imieniem i nazwiskiem i to wielkimi literami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 I tu kolego muszę Cię zdziwić.Anos działa i nie reklamuje się.Bo nie musi... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Hehe stronka całkiem, całkiem, tylko dziwny kamuflaż rodbuildera.... pod takim doświadczeniem w branży, każdy z największą przyjemnością podpisywał by się imieniem i nazwiskiem i to wielkimi literami Czytaj dokładnie - 30 lat doświadczenia w łowieniu ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lipion Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 @barwena- a gdzie tam jest napisane że chodzi o Anosa??? @tarłoś- cytat ze strony www.fishingrod.pl :,, 30 letnie doświadczenie wędkarskie pozwala nam stwierdzić, że stworzymy dla Ciebie wędkę Twoich marzeń, wędkę dopasowaną do Twojej osobowości i preferencji wędkarskich. hmmmmm.....znam wędkarzy,którzy mając pięćdziesięcioletnie i więcej ,,doświadczenie wędkarskie- nie zbudowali do dziś ani jednej wędki, ba, nie wiedzą nawet od czego by zacząć, więc raczej nie zlecił bym im ,,stworzenia dla mnie wędki moich marzeń a tym bardziej wędki ,,dopasowanej do mojej osobowości ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Witamudało mi się nabyć kija ( batson-jednoczęściowy) który jest do wykończenia, czy po wysłaniu fotek ktoś podejmie się go wykończyć i zrobić cos przy nim i za jaką cenę ( koszt wysyłki po mojej stronie).PozdrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Złamałem ostatnio bardzo cenną wędkę. Jet ona chyba wykonana z włókna szklanego (pełna w środku, wykonana z jakichś białych strzępków)i potrzebny mi majster który by mi tę wędkę skleił. Czytałem gdzieś w gazecie że to się złącza jakimś włóknem czy czymś. Byłby ktoś chętny podjąć się sklejenia wędki?Jest ona dla mnie bardzo ważna ponieważ odziedziczyłem ją po tacie. Złamanie nie uszkodziło nic w środku wędki, więc myślę że uda się ją zrekonstruować. Zainteresowanych naprawą zapraszam na priv, prześlę zdjęcia w miejscu złamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś się do Daniela mi ostatnio łatał CD i jestem baaaaaaaardzo zadowolony i będę chwalił Daniela pod niebiosa za fachowe oraz koleżeńskie podejście do tego tematu.Z Danielem możesz podjąć się wszystkiego jeśli chodzi o temat Rodbuldingu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witam.Jestem zainteresowany kupnem kija z tej aukcji ale nie znam tego blanku... http://allegro.pl/kawalec-nowa-wedka-z-kolekcji-kawalec-i124 9598788.html Może mi ktoś doradzić lub podpowiedzieć czy watro wydać pieniądze na ten kijek? Sprawa dość pilna.Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Witam, Nie znam. Nie warto.Za 700 PLN kupisz sensowny, sprawdzony produkt.Moim zdaniem nie warto odkrywac ameryki. Niedawno ktos oferowal St Croix Avid nowego za 800 pln o podobnych parametrach...i wiesz co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 No właśnie ten blank zadziwia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Macać, macać i jeszcze raz macać. Nic tego nie zastąpi. Różne rzeczy wychodzą po wzięciu do reki, nawet jeśli to topmodel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Mi tez jakiegoś Anosa odradzali. Bo nie wiadomo co za blank, bo jakieś dziwne oznaczenia, bo czy Anos to to co kiedys itd...Pisali, że na 500 zł da rade złożyć coś na najtańszym Batsonie (którego uzbrojonego nie mogłem przed zakupem mieć w ręce) bla bla bla... Dwie osoby via PM i później poprzez telefon serdecznie mnie namawiały na zakup. Poszperam po archiwum allegro za takim kijkiem coby troche o cenie się dowiedzieć i skończyło się tak, że kupiony został mi jako prezent i ukojenie po skasowanym samochodzie.Kij okazał się _rewelacyjny_ (po zakupie przypadkowo miałem okazje porównać go w akcji z kijem na Batsonie RX7)U Ciebie nie musi też tak być, ale masz gdzie zobaczyć polecanego Avida, masz gdzie przymierzyć kij z uzbrojonego Batsona ...? Nie masz? To kupując Kawalca ryzyko będzie takę same jak przy seryjnym Avidzie, bo to, że ten Kawalec będzie niechlujnie i źle uzbrojony to wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Mnie interesuje wartość samego blanku.Wątpię by w dzisiejszych czasach jaki kolwiek kij z pracowni był źle złożony bo bije to w samą pracownie i ewentualnych następnych kupujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 O ile w przypadku Anosa mam swoje zdanie o tyle w przypadku wędzisk zbrojonych prze Kawalca byłbym ostrożny. Oglądałem kilka wędzisk zbrojonych przez Zbyszka Kawalca. Nawet jak były opisane FAST to były to kluchy. Może ktoś lubi takie kije, może ten jest inny. Radziłbym najpierw pomacać. @krzychun, nie chcesz sprzedać? Moja propozycja jest cały czas aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 30 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 Mam,miałem kije od Kawalca i wszystkie były opisane tak jak sie należy a wykonanie wszystkich kijów które przerzuciłem było perfekcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi