dunek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mam pytanko, Czy w Polsce mo?źna gdzieś jeszcze kupić te blaszki(Celta, Veltic)? Urwałem wczoraj ostatniego veltica, chciałem uzupełnić zapas a tu pustki.. W necie nic nie ma.. Mo?źe nie jestem w temacie, ale czy ta firma jeszcze istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 http://allegro.pl/listing.php/search?string=rublex&us_id =4792847&country=1 to widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Tak widziałem (dzięki za linka), ale nie ma tam modeli Celta i Veltic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zapytaj sprzedawcy, bo wiem, ?źe je te?ź miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zobacz w jakich będzie miał cenach i czy w og?łle będzie miał te błystki bo jak coś to ostatnio u mnie w sklepie kupiłem ostatnie 2 szt veltic 1 kolor złoty i jak coś mogę ostatecznie odsprzedać. Dałem za nie 12 od sztuki. Ewentualnie wymienię. Błystki były raz w wodzie i jak dla mnie chodzą zbyt płytko i są zbyt lekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mam pytanko, Czy w Polsce mo?źna gdzieś jeszcze kupić te blaszki(Celta, Veltic)? Urwałem wczoraj ostatniego veltica, chciałem uzupełnić zapas a tu pustki.. W necie nic nie ma.. Mo?źe nie jestem w temacie, ale czy ta firma jeszcze istnieje?Mo?źna. Bywało, kupowałem tutaj lub zapytaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=usrinfo&id=2629 & Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Firma Rublex ju?ź od kilku lat nie ma swego przedstawicielstwa w naszym kraju a co za tym idzie dostępność tych wir?łwek jest mocno ograniczona.w/w sprzedawca z allegro nie wystawiał ani celty ani veltici wiem bo obserwuję allegro w temacie rublexa od dłu?źszego czasu, lubię te wir?łwki i zawsze coś się urywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Na pewno miał, bo kiedyś sam od niego kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 http://www.rublex.pl/U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 http://www.rublex.pl/U. ...tylko, ?źe tam nie kupisz. Niemniej pytałem właśnie u (tego) źr?łdła i dowiedziałem się, ?źe mają w planach w tym roku wznowić dystrybucję na terenie Polski. Trzeba pytać lokalnie w sklepach, bo w necie nie da rady na razie. No chyba, ?źe ebay.de. Jest tam jeden sprzedawca, kt?łry regularnie wstawia celty 1, chocia?ź wyb?łr kolor?łw jest dość ograniczony. BTW - te?ź bardzo lubię te błystki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 A ja, jak sie jeszcze lowilo czesciej na takie rzeczy, zauwazylem, ze mozna znalezc w handlu (naszym) takie wyroby o nazwach Velticia i Celticia, z tym ze juz bez wytłoczki Rublex. <_< Nawet malowanie na 1 rzut oka takie samo... To bym mial na uwadze w razie aledrogo... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 http://www.rublex.pl/U. ...tylko, ?źe tam nie kupisz. Niemniej pytałem właśnie u (tego) źr?łdła i dowiedziałem się, ?źe mają w planach w tym roku wznowić dystrybucję na terenie Polski. Trzeba pytać lokalnie w sklepach, bo w necie nie da rady na razie. No chyba, ?źe ebay.de. Jest tam jeden sprzedawca, kt?łry regularnie wstawia celty 1, chocia?ź wyb?łr kolor?łw jest dość ograniczony. BTW - te?ź bardzo lubię te błystki Ja r?łwnie?ź! Przed laty koledzy zrobili nawet wykrojnik do skrzydełek w kształcie Rublexa, tyle, ?źe nieco uproszczony(nie było wycięcia koło otworu na strzemiączko).Niemniej jednak nie wpłynęło to na łowność. Do dziś mam parę takich listk?łw. Widzę, ?źe jesteś z Poznania. Popytaj w sklepie Leszcz koło os. Orła Białego. Pono mają tam być lub ju?ź są? http://maps.google.pl/maps?hl=pl&biw=1280&bih=685&am p;um=1&ie=UTF-8&q=%C5%9Al%C4%99za%C5%84ska+1+Pozna%C 5%84&fb=1&gl=pl&hnear=%C5%9Al%C4%99za%C5%84ska+1 +Pozna%C5%84&cid=0,0,12614575053324680304&ei=duaaTfe oI5HEswbrtay9Bg&sa=X&oi=local_result&ct=image&am p;resnum=1&ved=0CBcQnwIwAAU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Właśnie pojawiły się w http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/blystki-obrotowe-rub lex-g5-a22-p988.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Obrot?łwki Rublex pojawiły się w ofercie Fishing - mart. Dostępne są te?ź w ich oddziale w Katowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Byłem dzisiaj w FM Katowice, potwierdzam - miałem w łapie. Pięknie wykonane, są te?ź wahadła ORKLA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 W W-wie te?ź są - w WMH na Sp?łjni.Myślę, ?źe mo?źna do nich zadzwonić i poprosić o wysyłkę, mo?źe się uda (sprzedają na allegro, więc prowadzą sprzeda?ź wysyłkową). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoon Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Te blaszki to super sprawa,bardzo łowne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunek Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Uzyskałem informację od dystrybutora rublex?łw na Polskę, ?źe ponownie pojawiły się w sklepach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychol Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Pojawiły się, pojawiły. Poczytałem i sztuk kilka zakupiłem w podwarszawskich Łomiankach. Pierwsze testy nad wodą bardzo pozytywne, bardzo. Rublexy na stałe zagoszczą w moim arsenale obok Mepps?łw i DAM?łw.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Zgaduje, ze zwlaszzca Veltic spodoba sie duzej rzeszy wedkarzy, ma odpowiednia wage zeby tym latwo rzucic a dodatkowo system latwej wymiany kotwiczki, co moga docenic stylisci przywiazujacy wage do chwosta badz chcacy dostosowac blaszke do swoich potrzeb np. przez zast. kotwiczki o duzej wytrzymalosci... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Łowię sporo Velticami. Celtami r?łwnie?ź. W zachwyty się nie wbijam. Mo?źe przez Meppsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 O nie...je teraz lowie rzadko i stosujac jako bron specjalna...ale moje doswiadczenia wskazuja jednoznacznie na Rublexy z uwagi na konstrukcje strzemiaczka, ktore w meppsah jest z zeszlej epoki. Gdybym byl zdeterminowany to mozna sobie samemu zlozyc produkt lepszy od obydwoch....uzywajac komponentow Worth i kombinujac z obciazeniem - np robiac je w przypadku blaszek malych z olowiu albo...wolframu. Gumop.s.A juk to mowie to przed oczmi mi staja te wredne lososie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Gdybym byl zdeterminowany to mozna sobie samemu zlozyc produkt lepszy od obydwoch....uzywajac komponentow Worth i kombinujac z obciazeniem - np robiac je w przypadku blaszek malych z olowiu albo...wolframu. Gumop.s.A juk to mowie to przed oczmi mi staja te wredne lososie...Taka błystka istnieje od lat, jest pomysłem jednego z tuz?łw polskiego spiningu. tzn na te wredne łososie... nazywają ją Biała Dama U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Zgadza sie....ale nigdy tym nie lowilem. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi