Skocz do zawartości
  • 0

Czwórka w drodze do El Dorado - nowy artykuł na jerkbait.pl

admin

Pytanie

Cześć,

Kr?łtko .... Gdy mijają 3 dni na łowisku, gdzie czujesz sie gospodarzem. Koledzy mają na koncie 16 wyholowanych sum?łw, a ty przegraną walkę z ?źyciowym sumem i złamaną ulubioną wedkę, to nie pozostaje nic innego jak robić swoje. Tak jakby to był zn?łw pierwszy dzień

reszta ... w nowym artykule na naszej stronie. Zapraszam do lektury artykułu i dyskusji :D

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

:huh: WOW to ?źeście ładnie pozamiatali.ja miałem ostatnio prawie podobnie bo 23 okonie w przedziale 0d 15-22cm :lol: :mellow: nie no chyba to jednak nie to samo co u was B)

W połowach i to na kijanki takich rozmiar?łw na pewno pomaga fakt,?źe ryby są w łowisku,w najgorszym wypadku nie będą brały tak szybko jak byśmy chcieli,ale są :D,a jak są to ju?ź chyba wtedy się nie odpuszcza do końca,ze świadomością ,?źe prędzej czy p?łźniej ale jednak coś przywali :D

wyprawa naprawdę super, wędkę zawsze mo?źna odbudować a wspomnienia z wyprawy są niezapomniane :D

• 0

@Guzu zapomniał dodać, ?źe połowa ryb złowiona została z ręki, a nawet on sam fajnego sportowca trafił z rzutu :D

Nie zapomnial, nie zapomnial. To krotka relacja, na goraco, a nie kompendium wiedzy :D

Sportowca z rzutu juz pokazalem w miejscu na to przeznaczonym :

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=2994 6&private=0

A tu drugi sportowiec - akrobata . Tez z rzutu na gume.

@Hle hle,

Jeszcze raz dzieki :D

post-16-1348915369,3775_thumb.jpg

• 0

Nad Wisła na Rakowie taki facet co nieraz u niego zostawiałem auto na podw?łrku opowiada historie jak to złapali tu suma 48kila i tak gada od kilku lat :lol: a u Ciebie Guzu mo?źna zostać legendą w ciągu 4 dni :o ,ach cudownie tam macie,jak nieraz na youtuba wejdę i popatrzę na te hole na spinna i te brania ,piekna sprawa.

no i ka?źdy wypuszcza,przynajmniej te z youtube :D

• 0

Gratulacje dla Ekipy...

Relacja z dreszczykiem, miałem wra?źenie jakbym tam z Wami był na łodzi.

Pływam sam i zaraz naszła mnie refleksja co by było gdybym dostał takiego potwora...

Lepiej nie myśleć.

Pozdrowienia na Łowc?łw

Guzu - fajnie napisane

• 0

Dziekuje za mile slowa :D

Obiecuje nie spoczac na laurach i dolapac jeszcze cos w tym sezonie :D

@Tommek

Wedka, pekla przez nieuwage. Moj blad. Mialem zaczep. Przyneta podczas trollingu wjechala w drzewo. Podplynalem blisko na wstecznym. Pstrykanie nic nie pomoglo. Linka byla luzno, okrecila sie wokol przelotki (przedostatniej). Potem zawial wiatr, szybko poszlo. Szybciej niz sie spodziewalem. Obrocilo lodz. Wszystko sie napielo w przeciagu ulamka sekundy. Zdolalem ustawic wedke w linii z linka, liczac na cud, ze sie moze linka zsunie..nie zsunela sie.

Napiela szczytowke...i trzask :(

Wedka nie konczy swojego zacnego zywota, bedzie krotsza. Ubylo kilka centymetrow ze szczytu. Zyska na mocy. Bedzie teraz moze 75 lb... moze wiecej...

:unsure:

• 0

No i to się nazywa UDANY WYJAZD! Gratuluję.

Nigdy nie byłem ale nasłuchać się nasłuchałem opowieści i jestem zaskoczony, ?źe takie wyniki na spinn'a. Niekt?łrzy raczyli mnie ju?ź smutnymi relacjami, ?źe na ?źywca hiszpańskie wąsacze ju?ź nie biorą, tylko na pelet! A tu spinn! Raz jeszcze gratuluję. Daliście czadu!