Skocz do zawartości
  • 0

Czwórka w drodze do El Dorado - nowy artykuł na jerkbait.pl

admin

Pytanie

Cześć,

Kr?łtko .... Gdy mijają 3 dni na łowisku, gdzie czujesz sie gospodarzem. Koledzy mają na koncie 16 wyholowanych sum?łw, a ty przegraną walkę z ?źyciowym sumem i złamaną ulubioną wedkę, to nie pozostaje nic innego jak robić swoje. Tak jakby to był zn?łw pierwszy dzień

reszta ... w nowym artykule na naszej stronie. Zapraszam do lektury artykułu i dyskusji :D

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

No i to się nazywa UDANY WYJAZD! Gratuluję.

Nigdy nie byłem ale nasłuchać się nasłuchałem opowieści i jestem zaskoczony, ?źe takie wyniki na spinn'a. Niekt?łrzy raczyli mnie ju?ź smutnymi relacjami, ?źe na ?źywca hiszpańskie wąsacze ju?ź nie biorą, tylko na pelet! A tu spinn! Raz jeszcze gratuluję. Daliście czadu!

Rafał, zaszczepiłem Mariuszowi temat Kazachstanu. Weź i Ty go pomolestuj :D

• 0

Wspaniała wyprawa. Byłem nad Ebro w tym roku, ale skupiłem się na karpiach i sandaczach. Kolejna wyprawa będzie tylko pod znakiem sum?łw. Pozdrawiam. :D

I jak zwierzu skutki tego skupienia ? polapane ? zadowolony wrociles ?

Na ktorym odcinku probowales swoich sil ? napiszesz cos wiecej ?

pozdrawiam

• 0

Guzu napisał(a) dnia czw, 28 kwiecień 2011 03:29

I jak zwierzu skutki tego skupienia ? polapane ? zadowolony wrociles ?

Na ktorym odcinku probowales swoich sil ? napiszesz cos wiecej ?

pozdrawiam

hej, wyniki karpiowe całkiem fajne - sporo karpiszon?łw w wymiarze 80-95 cm, kolega zaliczył metr?łwę. Wagowo to karpiszony kilkunastokilogramowe. Koledzy z innej ekipy zaliczyli sazana 23 kg.

Co do sandaczy - brały takie do 70 cm.

Na spina koledzy dostali cztery sumki do ok. 12 kg - taki przyjemny przył?łw przy sandaczowaniu.

Łowiliśmy w okolicy Playas de Chacon. Niedługo, po maj?łwce, wrzucę relację na moją stronkę :D

Pozdrawiam - Zwierz