przemow Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Nie wiedziałem ze te JDMy u Mefisto to z Normarku :-) ha ha haEuro jest nisko a na zachodzie promocje.Szkoda ze na Stelle promocji nie ma ani u komornika, ani w Normarku :-) Edytowane 13 Października 2016 przez przemow 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 nie wiem skąd Mefisto ściąga swoje młynki i w sumie mało mnie to interesuje,chodziło mi tylko o to że są w atrakcyjnej cenie i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Mefi kołowrotki bierze z rynku japońskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Mefi kołowrotki bierze z rynku japońskiego. Nie tylko bo stradic made in Malezja z japońskiego rynku raczej nie jest, mało ważne grunt że ma w niezłych cenach i można sobie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Moritz na Polskę by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Mefi kołowrotki bierze z rynku japońskiego.Tak tak oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Tak tak oczywiście No mój jeszcze pachnie wiśnią:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) No mój jeszcze pachnie wiśnią:-)Tak wiśnią posadzoną na zachód od Berlina Edytowane 13 Października 2016 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Tak wiśnią posadzoną na wschód od BerlinaAaa to dlatego ma taki dziwny posmak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Moritz na Polskę by się przydał.Sławku nawet gdyby był to nie oszukujmy się było by taniej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Sławku nawet gdyby był to nie oszukujmy się było by taniej :-)No i właśnie o to chodzi żeby było taniej...A nie teraz muszę czekać na komornika... Edytowane 13 Października 2016 przez huligan77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Aaa to dlatego ma taki dziwny posmak...Lizałeś troche tego Twinka? :-)))))) Edytowane 13 Października 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Lizałeś troche tego Twinka? :-))))))zawsze to robię jak siadam do fotela,to gra wstępna... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 zawsze to robię jak siadam do fotela,to gra wstępna...dobrze że ja mam stradica made in Malezja to lizenie mam z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) W takim razie przemow wytłumacz mi proszę,czym się będzie różniła np.Stella 2500 od Mefiego od tej z Normarku? Edytowane 13 Października 2016 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Która 2500? '14 niczym :-)?No może będzie :-) ceną i przeświadczeniem ze od Mefiego to JDM :-) a to dla niektórych dużo :-) Edytowane 13 Października 2016 przez przemow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 tak 2500 '14 a Normark niby skąd bierze kołowrotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Z Holandii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 idąc dalej,skąd Holandia bierze kołowrotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Od Świętego Mikołaja z Laponii :-) na głupie pytania ,głupia odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Zaraz zapyta skąd bierze Japonia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Zaraz zapyta skąd bierze Japonia ha ha bardzo śmieszne... a poza tym pytał cię ktoś o zdanie? NIE więc swoje głupie odpowiedzi zachowaj dla siebie Edytowane 14 Października 2016 przez Voiteh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 A tobie ktoś kazał zadawać głupie pytania na forum? Chyba nie, więc czemu nie myślisz samodzielnie? Chyba że doszukujesz się cudownych właściwości stelli tylko tym razem jdm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Chyba kolega nie rozumie tego że wszytkie pochodzą są z Japonii ( pomijam Malezje) ale nie wszystkie są JDM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 A tobie ktoś kazał zadawać głupie pytania na forum? Chyba nie, więc czemu nie myślisz samodzielnie? Chyba że doszukujesz się cudownych właściwości stelli tylko tym razem jdm. to może dla Ciebie moje pytania są głupie bo poprostu ich nie rozumiesz,ja próbuje znalezc róznice czym kołowrotki z Normarku róznią się od tych na JDM np. od Mefsito i pofatygowałem się na tyle,że wykonałem do niego telefon i on udzielił mi konkretnej i sensownej odpowiedzi,nie tak jak Ty czy przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi