grisha Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Niech kolega zapoda zdjęcie stopki kołowrotka to wszystko się wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Nawet jezeli to nie JDM to polecam z czystym sumieniem bardzo lekko i plynnie kreci przynajmniej ta wersja nie wiem jak inne Edytowane 20 Października 2016 przez Michci0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 JDM i niech płynnie kręci jak najdłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) 私は本当にお寿司が好きです 今度は、Googleの翻訳を使用している人を見てみましょう。 Edytowane 21 Października 2016 przez Roseth 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Z zupki chińskiej przepisałeś? Rozszyfruje wam to :-) " Zalać wrzątkiem" Edytowane 21 Października 2016 przez przemow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 私は本当にお寿司が好きです 今度は、Googleの翻訳を使用している人を見てみましょう。Ja również lubię sushi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Jest jakaś znacząca różnica między jdm a EU? Jakość wykonania? Materiały użyte są lepszej jakości? I kolejna sprawa czy ktoś ma pojęcie gdzie można szpulke zapasową kupić ewentualnie może z innego modelu kołowrotka będzie pasować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Jest jakaś znacząca różnica między jdm a EU? Jakość wykonania? Materiały użyte są lepszej jakości? I kolejna sprawa czy ktoś ma pojęcie gdzie można szpulke zapasową kupić ewentualnie może z innego modelu kołowrotka będzie pasować?Ktoś kiedyś zapodał taką ściągawkę http://www.spin-review.ru/reels/shimano_spool.shtmlKilka razy się przydała i pewnie jeszcze się przyda Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Jest jakaś znacząca różnica między jdm a EU? Jakość wykonania? Materiały użyte są lepszej jakości? I kolejna sprawa czy ktoś ma pojęcie gdzie można szpulke zapasową kupić ewentualnie może z innego modelu kołowrotka będzie pasować?Jeśli wmówisz sobie, że dla kołowrotka w cenie łychy zrobili inną linię produkcyjną dla każdego elementu to owszem, lepsze materiały Czesto różnica między np: Daiwą JDM a USDM/EU polegała na innych knobach, innych przełożeniach, inne papiery i pudełka (napisy), inny materiał na tarcze cierne hamulca itd. Nie było że model jest z plastiku a JDM z magnezu i tytanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Rozumiem ze ten kolowrotek tez jest "JDM"? Wg mnie tak, to JDM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Wg mnie tak, to JDM. moim zdaniem to kołowrotek, jak każdy inny , kręci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Odwieczny problem podejrzliwego, zreszta w sumie w tym przypadku w dobrym znaczeniu, kupca...czy do dyskontow ida produkty specjalnie klepane z mniejszym pietyzmem, w mniejszych opakowaniach, slabsze jakosciowo? Nie zawsze, ale zdarza sie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Wolf Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 czy jdm jest w czymś gorszy?? pytam poważnie bo kupuje właśnie NAscii 4000 z przekladnią 4,7 bez żadnych dodatkowych oznaczeń. W nosie mam gwarancje bo jak się zepsuje to i tak nigdy nic nie naprawiałem więc i tym razem nie zamierzam. Czy w skrócie JDM to jakies ustrojstwo produkowane tylko na rynek Japan bez serwisu w Europie?? o to całe zamieszanie? pytam poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Gminna wieść niesie, że sprzęt na rynek wewnętrzny, jest o trzy nieba lepszej jakości, niż ten odpad, serwowany na obie Hameryki, Antypody a wreszie na naszą unijną i rosyjską Europę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 czy jdm jest w czymś gorszy?? pytam poważnie bo kupuje właśnie NAscii 4000 z przekladnią 4,7 bez żadnych dodatkowych oznaczeń. W nosie mam gwarancje bo jak się zepsuje to i tak nigdy nic nie naprawiałem więc i tym razem nie zamierzam. Czy w skrócie JDM to jakies ustrojstwo produkowane tylko na rynek Japan bez serwisu w Europie?? o to całe zamieszanie? pytam poważnieW Łodzi nie ma takiego serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 90-262 Łódź, Stefana Jaracza 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Hej, Olek, Pan Andrzej przeniósł się na Próchnika 28. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Dawno u Niego nie byłem. Dzięki Piotrze za info, bo zimą będę miał dla Niego trochę roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Hej, Olek, Pan Andrzej przeniósł się na Próchnika 28.Witam Czy ktoś moze ma numer do Pana Andrzeja? Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) 504825869 :-) proszę bardzoJuż dawno się przeniósł :-) Edytowane 15 Listopada 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 504825869 :-) proszę bardzoJuż dawno się przeniósł :-)Bardzo dziękuję. Kiedyś jeszcze jak byli na jaracza byłem tam częstym gościem a teraz niestety rzadko bywam w Łodzi... Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Up! Jeśli liczyliście na to, że bez Normarku Shimano obniży ceny to się niestety troszkę zawiedziecie ... Będąc dzisiaj w sklepie Rapa po podlodowe drobiazgi usłyszałem cenę młynka Catana 2500 na 2017 rok -> 165 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Jesteś pewien, że to cena wynikająca z podwyżki cen hurtowych?156,99111,99139,00132,48 PsZnalazłem również w RAPIE 135,00. Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Bierz pod uwage, że te ceny to pewnie jeszcze z normarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Żaden detalista nie przyzna się ile płaci u dostawcy, a taka zmiana to "woda na młyn" detalistów, żeby choć przez jakiś czas wywindować ceny. Prowadzę duże biuro rachunkowe i wiem coś na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi