Piotrk82 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Dużo zależy od kursu $ ," Siemano " też nie może się wyrwać z cenami jak Filip z konopi bo na półkach sklepowych nie tylko ich produkty się znajdują , a konkurencja nie śpi , szczególnie na produktach z półki economy i mainstream które sprzedają się najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Jeszcze nie ma produktów od nowego dystrybutora. Shimano Polska może nimi obracać od 1 lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgadza się a do tego czasu wszystkie sprawy reklamacyjno-serwisowe ma obowiązek rozpatrywać Normark. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 To prawda ale to też oznacza, że jeszcze nie ma co patrzeć na ceny. Bo są Normarkowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam, kto teraz serwisuje kołowrotki z gwarancją Normarku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Słyszałem o Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam, kto teraz serwisuje kołowrotki z gwarancją Normarku?Shimano bezpośrednio przejęło ten problem na siebie. Sezon pokaże jak im to będzie działać, przedstawiciel otrzymał parę korb do naprawy, zobaczymy jak działają. Na razie za wcześnie by mówić czy to zatrybi, ale początki są obiecujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Pojawił się katalog Shimano 2017 PL https://issuu.com/fishpoint/docs/shimano_-_katalog_2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Pojawił się katalog Shimano 2017 PL https://issuu.com/fishpoint/docs/shimano_-_katalog_2017 Smakowitosci, szczegolnie od strony 243... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 A co cię zauroczyło w plecionkach na str. 243 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 A co cię zauroczyło w plecionkach na str. 243 ... PP Deapthfinder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Shimano bezpośrednio przejęło ten problem na siebie. Sezon pokaże jak im to będzie działać, przedstawiciel otrzymał parę korb do naprawy, zobaczymy jak działają. Na razie za wcześnie by mówić czy to zatrybi, ale początki są obiecujące.Przedstawiciele Shimano nie odbierają rzeczy na serwis trzeba skontaktować się ze serwisem i wysłać bezpośrednio także raczej przedstawiciel nic od Ciebie nie pobrał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Przedstawiciele Shimano nie odbierają rzeczy na serwis trzeba skontaktować się ze serwisem i wysłać bezpośrednio także raczej przedstawiciel nic od Ciebie nie pobrał. Właśnie tak, jak napisałeś. Źle to wyraziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Up! Jeśli liczyliście na to, że bez Normarku Shimano obniży ceny to się niestety troszkę zawiedziecie ... Będąc dzisiaj w sklepie Rapa po podlodowe drobiazgi usłyszałem cenę młynka Catana 2500 na 2017 rok -> 165 zł Jednak jest obniżka bo za części w sklepie zapłaciłem połowę taniej , dziś zamówiłem smar DG6 .....tylko 38zł mnie skasowali :-)))) Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Jednak jest obniżka bo za części w sklepie zapłaciłem połowę taniej , dziś zamówiłem smar DG6 .....tylko 38zł mnie skasowali :-))))Gdzie części i smar zamawiałeś? DG6 dużo taniej niż na forum... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Gdzie części i smar zamawiałeś? DG6 dużo taniej niż na forum... . Kupisz w każdym sklepie, ktory podpisał umowę z nowym dystrybutorem Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Idź do sklepu który kupuje z Shimano Polska i zamów :-) Za DG6 38zł :-) A części zamówiłem 2 tyg temu i dziś odwbrałem. Części to ponad połowa ceny z Plat :-) i bez kombinacji.Ps. Przygotuj sobie nr części ze schematów EU , jest wtedy szybciej bo od razu wklepują w zamówienie. Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 No to mamy drugą Japonię :-) może i stelkę z części zamiennych opłaci się złożyć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Da się ,też na to wpadłem :-))) tylko cenowo to mało atrakcyjnie wyjdzie :-)No i nie wiadomo czy zrealizują takie zamówienie.TPSW4000PG '09 zamówionego z Plata w częściach( tylko bez szpuli) składałem w tamtym roku.Dwa można by kupić za tą cenę ( gdyby były dostępne) :-) ale niektórzy mają fantazje... Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi