Skocz do zawartości

NORMARK wycofuje się z dystrybucji produktów SHIMANO

Alexspin

Rekomendowane odpowiedzi

Dużo zależy od kursu $ ," Siemano " też nie może się wyrwać z cenami jak Filip z konopi bo na półkach sklepowych nie tylko ich produkty się znajdują , a konkurencja nie śpi , szczególnie na produktach z półki economy i mainstream które sprzedają się najczęściej

• 2 miesiące temu...

Witam, kto teraz serwisuje kołowrotki z gwarancją Normarku?

Shimano bezpośrednio przejęło ten problem na siebie. Sezon pokaże jak im to będzie działać, przedstawiciel otrzymał parę korb do naprawy, zobaczymy jak działają. Na razie za wcześnie by mówić czy to zatrybi, ale początki są obiecujące.

• Like 1

Gość EdekZfabrykiKredek

Shimano bezpośrednio przejęło ten problem na siebie. Sezon pokaże jak im to będzie działać, przedstawiciel otrzymał parę korb do naprawy, zobaczymy jak działają. Na razie za wcześnie by mówić czy to zatrybi, ale początki są obiecujące.

Przedstawiciele Shimano nie odbierają rzeczy na serwis trzeba skontaktować się ze serwisem i wysłać bezpośrednio także raczej przedstawiciel nic od Ciebie nie pobrał.

• Like 1

Up! Jeśli liczyliście na to, że bez Normarku Shimano obniży ceny to się niestety troszkę zawiedziecie ... Będąc dzisiaj w sklepie Rapa po podlodowe drobiazgi usłyszałem cenę młynka Catana 2500 na 2017 rok -> 165 zł :whistling:

Jednak jest obniżka bo za części w sklepie zapłaciłem połowę taniej , dziś zamówiłem smar DG6 .....tylko 38zł mnie skasowali :-)))) Edytowane przez przemo_w

Idź do sklepu który kupuje z Shimano Polska i zamów :-) Za DG6 38zł :-)

A części zamówiłem 2 tyg temu i dziś odwbrałem.

Części to ponad połowa ceny z Plat :-) i bez kombinacji.

Ps. Przygotuj sobie nr części ze schematów EU , jest wtedy szybciej bo od razu wklepują w zamówienie.

Edytowane przez przemo_w
  • Like 1

Da się ,też na to wpadłem :-))) tylko cenowo to mało atrakcyjnie wyjdzie :-)

No i nie wiadomo czy zrealizują takie zamówienie.

TPSW4000PG '09 zamówionego z Plata w częściach( tylko bez szpuli) składałem w tamtym roku.

Dwa można by kupić za tą cenę ( gdyby były dostępne) :-) ale niektórzy mają fantazje...

Edytowane przez przemo_w
  • Like 1