WOBI Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 to ja mogę być trzeci jak jest jeszcze miejsce też bym zakupił dwa uchwyty Fuji SK2 t.j.to x 2 szt https://www.rodpro.d...i-sk2-skss17ashto x 2 szt https://www.rodpro.d...fuji-sk2-skss17 pozdrawiam Rybak nie wiem czy wiesz ale te uchwyty są u nich rozbite na 3 części,za gwint placi się oddzielnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 No i Wobi rozwia wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Może lepiej będzie jak podamy konkretne symbole komponentów,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Rybak nie wiem czy wiesz ale te uchwyty są u nich rozbite na 3 części,za gwint placi się oddzielnie!!! no tak doczytałem w takim razie rezygnuję z zakupów dzięki i przepraszam za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 to to chyba po ptakach, bo 2\dwóch odpało a może ktoś potrzebuje VSS - wychodzi tele co w PL, ale nigdzie nie dostaniecie wersji Gun Smoke lub Black i do tego w wersji DeLuxe - srebrny pierścień za nakrętką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 w razie czego sobie poradzę, znalazłem jeszcze jeden z Gun Smoke'iem http://www.cmw-angeln.de/angelgeraete-ruten-angelgeraete/rutenbau/ tam mają też szytowe Tytany Fuji, więc przekroczę wymagane 30E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ja nie odpadłem,nie odstawiaj mnie do kąta Jutro rano podam co i jak na pryw.A teraz idę do kumpla gotować bigos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 bedziecie cos zamawiac ?? bo bym sie dołączył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Niestety ,jak bigos wywietrzał ,policzyłem i wychodzi na to samo co u nas więc odpuszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) mi zależy na tym Gun Smoke'u, więc ja będę zamawiał ceny sa jak W PL, niektóre nawet droższe, to raczej dla tych którzy chcą coś czego nie mogą dostać u nas Edytowane 14 Grudnia 2012 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 No cóż od 2 miesięcy Acidrod wysyła mi przelotki :-( Zdecydowanie nie polecam tak gównianego sklepu mimo dobrych cen.Cytat z maila od laski, która twierdzi, że wysłała paczkę: "i need to check around my shipping area.. i'm a little confused as I swore your orders were sent together...i am not in work yet as it is still early here but when i get in i will certainly check" Najbardziej rozpieprzyło mnie "I swore" a przelotek jak nie ma tak nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Panowie, juź narawdę wszystko, niemal wszystko jest w Europie.... tej na zach od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Maciek laska bada twoją wytrzymałość :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuply_maciek Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 @yglo zgodzę się ale mały przykład tego że nie jest tak do końca: uchwyt skts 16 castingowy - 9,99$ - w Polsce 79PLN - różnica ponad 100% to drobna przesadaszczytówka SIC FST7 - 5,75$ - w Polsce 38PLN - komentarz ten sam co powyżej :-)przeliczając ceny z Niemiec niestety ale średnio to się opłaca, bo najczęściej DHL kosztuje tyle co przesyłka ze Stanów Niestety jedna z przesyłek nie przychodzi, ale suma sumarum i tak jestem na plusie :-) No cóż ja rozumiem, że są cła i inne cuda, ale niestety sklepy europejskie a tym bardziej polskie nie mają szans na konkurowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Mudhole niestety nie polecam , grubo wychodzi i ja już się w "to" nie bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siacho73 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 WitamZależy co zamawiasz, w zeszłym tygodniu zamawiałem przelotki i takie tam duperele i za przesyłkę skasowali 9,9 $.Podczas składania zamówienia automatycznie pokazało mi 30$ ale następnego dnia dostałem potwierdzenie zamówienia i tam już było 9,9 $Może jak zamawiasz blanki to wychodzi kosmos ale przy drobnicy nie wygląda to tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zobaczymy ile do tych "duperelöw" cła Ci doliczą i czy wyjdzie tak tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siacho73 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Tak czy inaczej mi się opłaca,wszystko w jednym miejscu-jedna wysyłka.W kraju musiałem zamawiać z kilku pracowni bo mało która miała w ofercie wszystko co potrzebowałem.Każda pracownia wyceniając towar uwzględnia cła i podatki,dlatego cena jest trochę wyższa niż za oceanem.Ryzkuję, może się uda i nie zapłacę wtedy jestem do przodu,wrazie co wyjdę na zero.Jak dotychczas zapłaciłem raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Szczupły_Maćku:uchwyt o którym mówisz w sklepie w DE kosztuje 9, 95 eura przelotka szczytowa fuji fst sic nr 7... 6.20eurgeneralnie to co na Mudhole 1usd w DE 1eur przesyłki drobnicowe 10eur kurierem DHL pod Twoje drzwi w ciagi 4-5 dni @yglo zgodzę się ale mały przykład tego że nie jest tak do końca: uchwyt skts 16 castingowy - 9,99$ - w Polsce 79PLN - różnica ponad 100% to drobna przesadaszczytówka SIC FST7 - 5,75$ - w Polsce 38PLN - komentarz ten sam co powyżej :-)przeliczając ceny z Niemiec niestety ale średnio to się opłaca, bo najczęściej DHL kosztuje tyle co przesyłka ze Stanów Niestety jedna z przesyłek nie przychodzi, ale suma sumarum i tak jestem na plusie :-) No cóż ja rozumiem, że są cła i inne cuda, ale niestety sklepy europejskie a tym bardziej polskie nie mają szans na konkurowanie. Edytowane 14 Stycznia 2013 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) hej,potrzebuje pilnie minimy match 25 srebrnej (PBXM4XG25) ,jak coś to priw. z góry dzięki za odzew. pozdr.wobi już mam,dzięx Edytowane 4 Marca 2013 przez WOBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Mam pytanie związane zakupami w mudhole Jeżeli osoba , która miejszka w stanach zamówi do siebie do domu rzeczy z ów sklepu a następnie prześle mi do Polski to będzie konieczność płacenia cła itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ryzyk fizyk. Jak przejdzie bez zwracania uwagi, to nie. Jak zatrzymają to będzie liścik, proszę przesłać dane o zawartości: ilość, wartość itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 To raczej nie warto ryzykować.Jak podliczę wszystkie opłaty to wyjdzie podobna cena co w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 nie potrzebuje ktoś czegoś od nich ? bo ja tylko za 11E i brakuje mi do min zamówienia 35E, pokrywam koszt wysyłki z DE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi