DelTor0 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Zeby nie zakladac nowego tematu. 10% znizki na blanki w Guides & Blanks, moze ktos skorzysta Happy New YearIt’s hard to believe it is the middle of January already! We wish all our customers a very happy and prosperous new year. We have a fantastic deal starting today which is 10% off all of our stock blanks (while stocks last)*. This amazing offer will run right the way through until 29th of February, but when its gone its gone.To take advantage of this AMAZING OFFER enter this special discount code at the checkout to get your 10% discount BLANK10 Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Czy ktoś w najbliższym czasie zamawia coś w tym sklepie ?Potrzebuję kilka pierdół, w tym blank, mogę dołożyć się do wysyłki, będzie taniej. Będę robił za chwilę tam zakupy więc jeżeli nie wyskoczysz z kosmiczną ilością towaru i nie potrzebujesz go na wczoraj, to melduj. Inni chętni również mogą próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Będę robił za chwilę tam zakupy więc jeżeli nie wyskoczysz z kosmiczną ilością towaru i nie potrzebujesz go na wczoraj, to melduj. Inni chętni również mogą próbować. NIEAKTUALNE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Panowie, czy Ktoś wie co się dzieje bo od tygodnia nie moge ich strony otworzyć Może był jakiś komunikat, który mi umknął? http://www.cmw-angeln.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 U mnie otwiera sie bez problemu, w piatek tez przegladalem i wszystko dzialalo. W innej przegladarce probowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Chyba się Niemcy na nas "wypięli", bo mi też nie bangla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 U mnie też działa bezproblemowo... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Chyba się Niemcy na nas "wypięli", bo mi też nie bangla hahaha pierwsze restrykcje? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Z zadnej przeglądarki nie odpala, ani z domu ani z pracy a ni z tel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 hahaha pierwsze restrykcje? Tackle24.de odpala .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Wlascicielami Tackle24 sa Neumann und Feldmann, ludzie interesu A serio - u mnie cmw hula bez problemu Edytowane 14 Marca 2016 przez madmatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 U mnie również ''kaput'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Czyli PL jest odłączone...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) tak na szybko"Blokada krajuCzęść treści w Sieci jest dostępna tylko dla użytkowników z niektórych państw. Wtedy należy zastosować bramkę proxy.Bramki można znaleźć samodzielnie. Można też posłużyć się ułatwiającymi to zadanie dodatkami do przeglądarek. W wypadku programu Firefox rolę taką spełnia FoxyProxy. Jeśli korzystamy z Chrome'a, właściwym wyborem jest Proxy Switchy." za gadżetomania.pl Edytowane 14 Marca 2016 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jak specjalnie takie cos wprowadzili to pewnie zeby na PL nie sprzedawac, to i proxy nie pomoze Ale wydaje mi sie ze pewnie cos kombinowali ze strona i cos ktos pomieszal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Poprosimy niemieckojęzycznych jerkbaitowców o tel do zródła z prośbą o wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Panowie spoza PL, zerknijcie na strone CMW i podajcie mi prosze nr tel do nich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Panowie spoza PL, zerknijcie na strone CMW i podajcie mi prosze nr tel do nich.... Dzwon, moze makrela sie zlituje TEL: +49 (0)931 / 97 803FAX +49 (0) 931 / 98 551 EMAIL: info@cmw-angeln.dewww.cmw-angeln.de Edytowane 14 Marca 2016 przez Del Toro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Panowie spoza PL, zerknijcie na strone CMW i podajcie mi prosze nr tel do nich....Problem wyjaśniony czy mam dzwonić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Problem wyjaśniony czy mam dzwonić ?Mam nadzieje ze wyjasni się jutro, CMW w poniedziałki nie pracuje.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Masz rację Montag ist Ruetag zadzwonię jutro spytam o co kamman z tym wykluczeniem Polski z Europy . Chyba Jaro dobrze ich wkurzył :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 To czekamy na inf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Mi się normalnie strona odpala na telefonie. Na kompie nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dzwoniłem przed chwilą do CMW i miła pani nic nie wiedziała o problemach w wyświetlaniem strony na PL ,prosiłbym o info jak teraz sytuacja się przedstawia , proszę tu kliknąć i odpisać czy się wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi