Przemsol Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) w chromie i firefoxie u mnie nie działa... Edytowane 15 Marca 2016 przez Przemsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 IE i FF nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dzwoniłem przed chwilą do CMW i miła pani nic nie wiedziała o problemach w wyświetlaniem strony na PL ,prosiłbym o info jak teraz sytuacja się przedstawia , proszę tu kliknąć i odpisać czy się wyświetlaNie działa , sprawdzone na dwóch przegladarkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 I u mnie nie dziala, ale jak zgloszone to jestem dobrej mysli. Jedyne co to moze trzeba sie im (CMW) przypominac. Przeciez nasze euraski tez sa fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Pisać do nich maile na : info@cmw-angeln.de Przed chwilą dzwoniłem jeszcze raz i powiedzieli że sprawdzą Edytowane 15 Marca 2016 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Zobaczcie czy możecie wejść na stronkę z katalogami TU i jak to możliwe to robić zamówienie z katalogu przez maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Tylko patrzec jak i mnie makrela zblokuje jak jukej brexit zrobi Musze szybko zakupy zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 pod chromem i ff nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) To jakiś haker, co się boi konkurencji musiał zrobić Edytowane 15 Marca 2016 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) pod ie również nie działa.chrome pod androidem z orange też nie odpala. Edytowane 15 Marca 2016 przez Bander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Dziwna sprawa bo u mnie cały czas się normalnie otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witam , opłaca sie zamawiać jeszcze w Mud Hole , i ewentualnie ile trzeba czekać na przesyłkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Zależy, co chcesz kupić. Warto sprawdzić ceny i w Polsce, i w dojczlandii. Przesyłka ze Stanów idzie 5-10 dni, ale jeśli kwota jest ok. 100$, lub więcej, to z dużym prawdopodobieństwem przyjdzie VAT i cło zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 a w którym sklepie u zachodnich sąsiadów mozna kupić blanki MHX bo coś nie moge znaleźć z tych niemieckich sklepów też trzeba cło płacic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) a w którym sklepie u zachodnich sąsiadów mozna kupić blanki MHX bo coś nie moge znaleźć z tych niemieckich sklepów też trzeba cło płacic?U Francuza można...bardzo fachowa obsługa i szybka wysyłka. http://www.rodhouse.fr/en/98-mhx Edytowane 20 Marca 2016 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 A ile kosztuje wysyłka ,do Polski przykładowo jak zamówie za 100 euro to ile razem zapłace z pozostałymi kosztami? Bo jak wbijam coś w koszyk to shipping wskakuje 7,50 euro ale to chyba na terenie Francji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ok już skumałem po utworzeniu konta i podaniu adresu koszyk sam sie aktualizuje i koszt przesyłki wynosi około 18 euro plus chyba podatek 14,5 euro czyli np za blank za 69 euro wychodzi razem 87 euro czy od tego zapłace też jakies cło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 A czemu nie kupić MHX'a w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Szukam model S871-2 ale od 1,5 tygodnia w żadnej pracowni, która sprzedaje blanki w internecie info , że czekaja na dostawę no i może wyszło by trochę taniej bo jeszcze kilka komponentów przy okazji, każde 50zł na wage następnego blanku..:;;-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Cóż ... kombinuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) Szukam model S871-2 ale od 1,5 tygodnia w żadnej pracowni, która sprzedaje blanki w internecie info , że czekaja na dostawę no i może wyszło by trochę taniej bo jeszcze kilka komponentów przy okazji, każde 50zł na wage następnego blanku..:;;-)))) W BRC są od ręki...https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-MHX-SPINNING-series/1072 Edytowane 21 Marca 2016 przez universo SpinWorld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 W BRC są od ręki...https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-MHX-SPINNING-series/1072To sprawdzona informacja, czy tylko piszesz powołując się na info ze strony. W BRC już miałem przypadki, że pomimo możliwości zakupu na stronie fizycznie towaru nie było. Czas oczekiwania max 14 dni nie przeraża, ale czasem ktoś chce na już i wtedy może się zdziwić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ok już skumałem po utworzeniu konta i podaniu adresu koszyk sam sie aktualizuje i koszt przesyłki wynosi około 18 euro plus chyba podatek 14,5 euro czyli np za blank za 69 euro wychodzi razem 87 euro czy od tego zapłace też jakies cło ?Dodatkowego cła ani vatu nie zapłacisz kupując produkty wewnątrz Uni Europejskiej. Podatki płaci się w kraju, w którym kupujesz i są one wliczone do kwoty jaką się płaci w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 To sprawdzona informacja, czy tylko piszesz powołując się na info ze strony. W BRC już miałem przypadki, że pomimo możliwości zakupu na stronie fizycznie towaru nie było. Czas oczekiwania max 14 dni nie przeraża, ale czasem ktoś chce na już i wtedy może się zdziwić.Czasami te max. 14 dni to też tylko w teorii...kupowałem w MudHole,Tackle24,CMV czy RodHouse i za każdym razem mijało max, 24 godziny i dostawałem link do śledzenia swojej wysłanej już paczki,po drugie ceny wysyłek zagranicznych polskie pracownie mają takie same jak inne europejskie sklepy,więc wybór jest w moim przypadku prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ok już skumałem po utworzeniu konta i podaniu adresu koszyk sam sie aktualizuje i koszt przesyłki wynosi około 18 euro plus chyba podatek 14,5 euro czyli np za blank za 69 euro wychodzi razem 87 euro czy od tego zapłace też jakies cło ? Cła nie zapłacisz. Postaraj się poszukać drugiego chętnego na zakupy. Koszty wysyłki nie będą być może dużo większe, a podzielicie na dwie osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi