Skocz do zawartości

Wspólne zakupy w sklepach RB

termin_

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie ich strona sie nie otwiera nadal. Z pomoca Kumpla wczoraj wyslalem do nich takiego @:

Guten Tag,

Wir haben immer noch Probleme Ihre Web Site aus Polen zu besuchen.

Auf einem Internetforum haben wir es festgestellt, dass mehrere Leute mit diesem Problem zu tun haben.

Wäre uns echt lieb, wieder bei Ihnen im Online Shop kaufen zu können.

Danke für eine schnellen Lösung.

MfG aus Polen

Z. Pasterski

U mnie ich strona sie nie otwiera nadal. Z pomoca Kumpla wczoraj wyslalem do nich takiego @:

Guten Tag,

Wir haben immer noch Probleme Ihre Web Site aus Polen zu besuchen.

Auf einem Internetforum haben wir es festgestellt, dass mehrere Leute mit diesem Problem zu tun haben.

Wäre uns echt lieb, wieder bei Ihnen im Online Shop kaufen zu können.

Danke für eine schnellen Lösung.

MfG aus Polen

Z. Pasterski

Takiego im wyślij to się poprawi

''руки вверх,,   :D

A tak serio może to dostawca Ci stronę blokuje a nie sklep.

Kiedyś miałem taką historię i dopiero telefon do dostawcy załatwił problem

Edytowane przez albercik2

Atakujcie ich na FB, jak nie będzie działac nadal. Podziękowali za moja interwencję. Poprosili o mój IP. Ich dostawca netu się tym zajmuje. Chyba mają przyblokowaną pewna pulę IP.

Mój dostawca twierdzi, że problem po stronie niemieckiej jest, bo on z próbował załadowac stronę u 4 różnych dostawców i kupa. 

Edytowane przez yankis

To jest coraz dziwniejsze...  poprosiłem moich kolegów w pracy, którzy nie maja zadnych zwiazkow z RB,  aby na swoich tel otworzyli strone i ....  nie maja problemu, u nich działa !

I jeszcze jedno... czemu strona się blokuje osobom z PL, które nigdy w CMW nie kupowały???

najogólniej to jest to ukrywanie/przekierowywanie adresów IP. łącząc się z netem aplikacje wirtualnie lokują twój sprzęt np w US albo chinach... ja sprawdziłem CMW logując się przez serwery holenderskie i strona odpaliła się momentalnie.

tu https://securevpn.com/ możesz sobie poprać próbną wersję na windowsa i sprawdzić jak to działa.

Zobaczymy czy zawsze przez VPN będzie można do nich wejść, bo napisałem o tym im :)

By musieli caly swiat zablokowac zeby VPN nie zadzialal ;) Zreszta po co by sie w takie cos bawili. Najlatwiej zrobic wpis na stronie ze nie wysylaja do Polski i po sprawie. Ja tam ciagle sadze ze ich dostawca internetu gdzies nawalil.

• 2 tygodnie później...