DelTor0 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 I tak z ciekawosci, jak tam sie sprawa zakonczyla? Dziala, nie dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 U mnie ich strona sie nie otwiera nadal. Z pomoca Kumpla wczoraj wyslalem do nich takiego @: Guten Tag, Wir haben immer noch Probleme Ihre Web Site aus Polen zu besuchen.Auf einem Internetforum haben wir es festgestellt, dass mehrere Leute mit diesem Problem zu tun haben.Wäre uns echt lieb, wieder bei Ihnen im Online Shop kaufen zu können.Danke für eine schnellen Lösung. MfG aus PolenZ. Pasterski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 (edytowane) U mnie ich strona sie nie otwiera nadal. Z pomoca Kumpla wczoraj wyslalem do nich takiego @: Guten Tag, Wir haben immer noch Probleme Ihre Web Site aus Polen zu besuchen.Auf einem Internetforum haben wir es festgestellt, dass mehrere Leute mit diesem Problem zu tun haben.Wäre uns echt lieb, wieder bei Ihnen im Online Shop kaufen zu können.Danke für eine schnellen Lösung. MfG aus PolenZ. Pasterski Takiego im wyślij to się poprawi''руки вверх,, A tak serio może to dostawca Ci stronę blokuje a nie sklep.Kiedyś miałem taką historię i dopiero telefon do dostawcy załatwił problem Edytowane 21 Marca 2016 przez albercik2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Mi tez sie nie otwiera, jak wchodze z komorki rowniez - wiec to jest jakis problem ogólnopolski raczej niz dotyczacy tylko yglo Albo konkurencja sie brutalizuje w branży albo makrela po cichu wprowadzila sankcje - przeciez tak po prostu strona im sie nie skopsala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 U mnie też bezproblemowo.Oby po tym info coś ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 u mnie nadal nie rabotajet.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Atakujcie ich na FB, jak nie będzie działac nadal. Podziękowali za moja interwencję. Poprosili o mój IP. Ich dostawca netu się tym zajmuje. Chyba mają przyblokowaną pewna pulę IP. Mój dostawca twierdzi, że problem po stronie niemieckiej jest, bo on z próbował załadowac stronę u 4 różnych dostawców i kupa. Edytowane 23 Marca 2016 przez yankis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 To jest coraz dziwniejsze... poprosiłem moich kolegów w pracy, którzy nie maja zadnych zwiazkow z RB, aby na swoich tel otworzyli strone i .... nie maja problemu, u nich działa !I jeszcze jedno... czemu strona się blokuje osobom z PL, które nigdy w CMW nie kupowały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Pewnie przyblokowali okreslona pule adresow VPN do innego kraju i juz mozesz chulac z zakupami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 VPN działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 rozjaśnijcie ten VPN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 najogólniej to jest to ukrywanie/przekierowywanie adresów IP. łącząc się z netem aplikacje wirtualnie lokują twój sprzęt np w US albo chinach... ja sprawdziłem CMW logując się przez serwery holenderskie i strona odpaliła się momentalnie.tu https://securevpn.com/ możesz sobie poprać próbną wersję na windowsa i sprawdzić jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 A tak serio, to blokada po stronie niemiaszkow. Napewno cos tam zmieniali/poprawiali i ktos cos pomieszal, niekoniecznie sklep, moze jakis niemiecki Internet provider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 To i ja się dorzucę do tej małej statystyki: u mnie też nie działa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Nie pozostaje nic jak pisać do nich @ i czekac.... Oby się uporali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 przez VPN działa jakby serwer był u ciebie w pokoju..... instaluj i działaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 U mnie działa, piszę z Holandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 taki przykład: po połączeniu przez VPN wpuściło mnie bez problemu.....blokowanie/banowanie adresów IP danego regionu/kraju to już nie tylko jedna strona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zobaczymy czy zawsze przez VPN będzie można do nich wejść, bo napisałem o tym im Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Zobaczymy czy zawsze przez VPN będzie można do nich wejść, bo napisałem o tym im By musieli caly swiat zablokowac zeby VPN nie zadzialal Zreszta po co by sie w takie cos bawili. Najlatwiej zrobic wpis na stronie ze nie wysylaja do Polski i po sprawie. Ja tam ciagle sadze ze ich dostawca internetu gdzies nawalil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 A co polskie euro gorsze ? Nie sadze... dali ciała helmuty tylko co tak wolno sie zbieraja do naprawy... moze sie w dupie od dobrobytu poprzewracalo juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Czasami to troche trwa, jak idzie przez kilku operatorow, to kazdy twierdzi ze to napewno nie u niego hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 U mnie także nie działa. Mozilla FF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 A może u Helmutów tzw. "uchodźcy" internetem się zajmują ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Panowie, przypominacie się im ze jest PL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi