Hubertus Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Będą brane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Z mojego skromnego doświadczenia na ten sklep trzeba brać poprawkę. Nie koniecznie to co na stronie online znajduje się w danej chwili na magazynie. Wywiązują się z zamówień ale czasami trzeba czekać, dłużej. Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Będą braneDo jakiej długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Do jakiej długości?7" będa brane Informacja do wszystkich zainteresowanych, w niedzielę zamykam zamówienie, dlatego potrzebuję konkretna informację co konkretnie potrzeba, najlepiej z numerami ref ze sklepu aby uniknąc nieporozumień.Aby wyliczyć sobie orientacyjny koszt proponuje dla uproszczenia cena + 30% na cło, vat i transport, oczywiście będzie mniej ale to tak poglądowo aby każdy sie orientował i uniknął niedomówień.Zaliczka 50%, rachunek do wpłaty podam na priv, kwoty zaliczek podam po zamówieniu, jako kurs USD przyjmę średni kurs USD NBP z poniedziałku, płacił będe Karta Kredytową, dopiero po płatności będę w stanie określi po jakim kursie mnie przeliczono, oczywiście każdy dostanie pełne rozliczenie.Reszta płatna po otrzymaniu papierów celno skarbowych.To by było w skrócie tyle. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 8 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Zamówienie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Ktoś, coś potrzebuje? Jakieś pierdołki?Coś będę kupował więc pisać jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Ktoś, coś potrzebuje? Jakieś pierdołki?Coś będę kupował więc pisać jak coś. Arek, gdzies na dniach czy za tydzien/dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Mogę i dzisiaj. Mogę i za tydzień (Black Frid...) Zobaczymy jak to pójdzie. Gorzej jeżeli komuś spieszy się mieć zakupy na miejscu bo czekam na jedna rzecz ze sklepu która może być pod koniec roku. Ale zobaczymy jak będzie. Może dwie przesyłki przyjdą a może "gwiazdka" wpadnie na Świeta z "prezentami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Wlasnie niezbyt mi sie spieszy, albo inaczej, troche zabiegaby jestem. Pewnie najwczesniej cos w niedziele bym podal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Biegaj do niedzieli. Jak chcesz to i dłużej. Daj znać jak ... "zwolnisz". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Arku , pewnie i ja się po jakieś pierdoły podepnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ktoś, coś potrzebuje? Jakieś pierdołki?Coś będę kupował więc pisać jak coś. A blank 1 pc to drobiazg?Bo chodzi mi po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 A blank 1 pc to drobiazg?Bo chodzi mi po głowie.Raczej (zdecydowanie !!!) nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Prawdę mówiąc kamień spadł mi z serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Po ciężkich przebojach paczki zostały wysłane, szczerze to trzeba ię naczekać i nawalczyć o swojenr do śledzenia przeyłekhttps://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction.action?tLabels=HJ488303455UShttps://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction.action?tLabels=LZ669819649US 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Wątki połączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Panowie ,czy ktoś planuję w najbliższym czasie zakupy większej ilości korka z za granicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Czy ktoś z Was planuje w najbliższym czasie zakupy w sklepie tackle24.de?Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Czy ktoś z Was planuje w najbliższym czasie zakupy w sklepie tackle24.de?PozdrawiamTeż bym się przyłączył... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Co potrzebujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Potrzebuję kilku kompletów przelotek sea guide oraz niżeszego kosztu wysyłki, który możnaby podzielić pomięzy osobami, którym można zaufać.Dzięki za odzew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Koszty to:- Niemcy- 6.10EUR najtańsza opcja,- Austria- 8.50EUR,- do PL- 12.50EUR Jeżeli ktoś ci weźmie (np. ja ) do Niemiec czy Austrii to i tak później wysył poleconym w PL to min 10PLN (ok 2.5€) Jak więc myślisz że będzie taniej? Dzieląc na kilka osób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Gdy dwie osoby zamawiają osobno do polski Koszt wysyłki dla każdej osoby wynosi 52zł.Gdy jedna osoba składa zamówienie dla dwojga i odsyła część drugiej osoby listem poleconym za dychę koszt wysyłki to 31zł/osIm więcej osób tym kwota maleje, więc warto zapytać czy ktoś czasem czegoś nie potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Czy ktoś z Was planuje w najbliższym czasie jakieś zakupy w sklepach RB? Potrzebuję dosłownie kilku przelotek i uchwyt, i tak w PL się to nie opłaca więc planuję ponownie złożyć zamówienie na Tackle24.de Czy ktoś chciałby dołączyć do takiego zamówienia? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie zawsze, ostatnio chcialem kupic SIC Slim w Tackle24.de i wyszlo mi taniej kupujac Torzite w PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi