Skocz do zawartości

Wspólne zakupy w sklepach RB

termin_

Rekomendowane odpowiedzi

Z mojego skromnego doświadczenia na ten sklep trzeba brać poprawkę. Nie koniecznie to co na stronie online znajduje się w danej chwili na magazynie. Wywiązują się z zamówień ale czasami trzeba czekać, dłużej.

Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka

• Like 3

Do jakiej długości?

7" będa brane

Informacja do wszystkich zainteresowanych, w niedzielę zamykam zamówienie, dlatego potrzebuję konkretna informację co konkretnie potrzeba, najlepiej z numerami ref ze sklepu aby uniknąc nieporozumień.

Aby wyliczyć sobie orientacyjny koszt proponuje dla uproszczenia   cena + 30%  na cło, vat i transport, oczywiście będzie mniej ale to tak poglądowo aby każdy sie orientował i uniknął niedomówień.

Zaliczka 50%, rachunek do wpłaty podam na priv, kwoty zaliczek podam po zamówieniu, jako kurs USD przyjmę średni kurs USD NBP z poniedziałku, płacił będe Karta Kredytową, dopiero po płatności będę w stanie określi po jakim kursie mnie przeliczono, oczywiście każdy dostanie pełne rozliczenie.

Reszta płatna po otrzymaniu papierów celno skarbowych.

To by było w skrócie tyle.

• Like 4

• 1 miesiąc temu...

Mogę i dzisiaj. Mogę i za tydzień (Black Frid...) :)

Zobaczymy jak to pójdzie.

Gorzej jeżeli komuś spieszy się mieć zakupy na miejscu bo czekam na jedna rzecz ze sklepu która może być pod koniec roku. Ale zobaczymy jak będzie. Może dwie przesyłki przyjdą a może "gwiazdka" wpadnie na Świeta z "prezentami". :) ;)

Po ciężkich przebojach paczki zostały wysłane, szczerze to trzeba ię naczekać i nawalczyć o swoje

nr do śledzenia przeyłek

https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction.action?tLabels=HJ488303455US

https://tools.usps.com/go/TrackConfirmAction.action?tLabels=LZ669819649US

• Like 1

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Koszty to:

- Niemcy- 6.10EUR najtańsza opcja,

- Austria- 8.50EUR,

- do PL- 12.50EUR

Jeżeli ktoś ci weźmie (np. ja ) do Niemiec czy Austrii to i tak później wysył poleconym w PL to min 10PLN (ok 2.5€)

Jak więc myślisz że będzie taniej? Dzieląc na kilka osób?

Gdy dwie osoby zamawiają osobno do polski Koszt wysyłki dla każdej osoby wynosi 52zł.

Gdy jedna osoba składa zamówienie dla dwojga i odsyła część drugiej osoby listem poleconym za dychę koszt wysyłki to 31zł/os

Im więcej osób tym kwota maleje, więc warto zapytać czy ktoś czasem czegoś nie potrzebuje

• 2 miesiące temu...

Czy ktoś z Was planuje w najbliższym czasie jakieś zakupy w sklepach RB?

Potrzebuję dosłownie kilku przelotek i uchwyt,  i tak w PL się to nie opłaca więc planuję ponownie złożyć zamówienie na Tackle24.de

Czy ktoś chciałby dołączyć do takiego zamówienia? pozdrawiam