kineret Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Jasne, że generalizuję, no i być może nie mam takich kontaktów Potrzebna mi jest jakaś drobnica i przelotki SeaGuide, które apropos są niegorsze od Torzite (zwłaszcza do UL/L), a znacznie tańsze niż Fuji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Kontakt mam taki, ze loguje sie do sklepu i kupuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Czy ktoś z Was planuje w najbliższym czasie jakieś zakupy w sklepach RB? Potrzebuję dosłownie kilku przelotek i uchwyt, i tak w PL się to nie opłaca więc planuję ponownie złożyć zamówienie na Tackle24.de Czy ktoś chciałby dołączyć do takiego zamówienia? pozdrawiam Kiedy chcesz zamawiać,bardzo ci się spieszy?Ja coś myślałem ....potrzebuje secik do kijka uchwyt i kilka pierdół...pogrzebie i dam ci znać.... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Hej, fajnie.Nie, nie spieszy mi się wcale - myślałem żeby złożyć zamówienie za jakieś 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Hej, fajnie.Nie, nie spieszy mi się wcale - myślałem żeby złożyć zamówienie za jakieś 2 tygodnie.To luz...ja ogarnę co potrzeba i na priv dam znać. ..tak jak ostatnio. Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez MarcinZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesur Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Nie zawsze, ostatnio chcialem kupic SIC Slim w Tackle24.de i wyszlo mi taniej kupujac Torzite w PL A gdzie w Polsce wyszło taniej ?Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 A gdzie w Polsce wyszło taniej ?Pozdrówka BRC. SIC slim gunsmoke byl poprostu drozszy w Tackle24, niz torzite gunsmoke w BRC. Edit.A tak na marginesie, miales swoj watek w RB, zreszta jeden z pierwszysch na forum. Ciagle cos dzialasz w tym temacie? Moze bys sie chcial pochwalic jakimis patykami? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesur Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 BRC. SIC slim gunsmoke byl poprostu drozszy w Tackle24, niz torzite gunsmoke w BRC. Edit.A tak na marginesie, miales swoj watek w RB, zreszta jeden z pierwszysch na forum. Ciagle cos dzialasz w tym temacie? Moze bys sie chcial pochwalic jakimis patykami? O ja... jak mi miło że mnie kojarzysz Reaktywuję się wędkarsko, znów zaczęło się od przeróbek układów fabrycznych feederów i odległościówek, ale przymierzam się do zazbrojenia kilku blanków i ewentualnego tuningu ... czegoś co posiadam.Cierpliwości... już niedługo .... tylko muszę znaleść na wszystko odrobinę czasu.Pozdrawiam serdeczniekesur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 O ja... jak mi miło że mnie kojarzysz Reaktywuję się wędkarsko, znów zaczęło się od przeróbek układów fabrycznych feederów i odległościówek, ale przymierzam się do zazbrojenia kilku blanków i ewentualnego tuningu ... czegoś co posiadam.Cierpliwości... już niedługo .... tylko muszę znaleść na wszystko odrobinę czasu.Pozdrawiam serdeczniekesur To dzialaj dzialaj, z tego co pamietam to watek byl ciekawy, tylko fotki juz poginely. Jak jeszcze gdzies masz foty tych swoich pierwszych patykow to mozesz tez powstawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Hej, czy ktoś jeszcze chciałby dołączyć do zakupów z Tackle24.de? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Jakby ktoś chciał jakąś drobnicę (przelotki, itp) z Mudhole to pisać na priv. Będę coś kupował ok połowy czerwca, w lipcu w samolot i do PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Za tydzień będę w DE i będę robił zakupy w Tackle24.de Jakby ktoś coś chciał to pisać. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 W tym tygodniu będę robił zakupy w Tackle24 - czy ktoś jest chętny?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Z racji tego, że w Tackle trwał urlop opóźniłem zamówienie - jeśli ktoś potrzebuje jakieś graty to daj znać ASAP - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 jutro domykam zamówienie na tackle24.de jak ktoś chętny to na priv zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Panowie obecnie co dwa tygodnie będę robił zamówienia na Tackle24.dekolejne zamówienie zamykam 12,08,wszelkie zapotrzebowania proszę zgłaszać na priv 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq73 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Witam, zamawia ktoś w guidesnblanks, potrzebuję 2 przelotek szczytowych do muchówki, chętnie się dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Jakie potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq73 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Hej, potrzebuję średnicę oczka 6mm w rozmiarze 1,5mm i 1.6mm, zamówiłem 1,4 tak jak podaje producent blanku, za małe. Poza tym doszły do mnie muchowe jednostopkowe z cienkiego drutu, rewelacja, co prawda średnica oczka to najmniej 5mm, ale reszta, drut, waga i wykonanie super. Moim zdaniem biją na głowę S6, polecamhttp://www.guidesnblanks.com/product/6730/category/261 Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez maq73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Yyyyyyhhhhhhyyyyy. Takich nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Panowie robię zamówienie w tackle24.de, beda brane blanki jednoczęściowe i drobnica jak ktoś coś potrzebuje to pisać na PRIV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Panowie robię zamówienie w tackle24.de, beda brane blanki jednoczęściowe i drobnica jak ktoś coś potrzebuje to pisać na PRIV.Hubert do kiedy najpóźniej potrzebujesz mieć wszystko złożone? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 max do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 PanowieRobię zamówienie w MUDHOLEBędą brane blanki jednoczęściowe, jak ktoś chce się podłączyć to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Czy ktoś planuje w najbliższym czasie zakupy w CMW Angeln ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi