Skocz do zawartości

Wspólne zakupy w sklepach RB

termin_

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was planuje w najbliższym czasie jakieś zakupy w sklepach RB?

Potrzebuję dosłownie kilku przelotek i uchwyt, i tak w PL się to nie opłaca więc planuję ponownie złożyć zamówienie na Tackle24.de

Czy ktoś chciałby dołączyć do takiego zamówienia? pozdrawiam

Kiedy chcesz zamawiać,bardzo ci się spieszy?Ja coś myślałem ....potrzebuje secik do kijka uchwyt i kilka pierdół...pogrzebie i dam ci znać....

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

A gdzie w Polsce wyszło taniej ?

Pozdrówka

BRC. 

SIC slim gunsmoke byl poprostu drozszy w Tackle24, niz torzite gunsmoke w BRC. 

Edit.

A tak na marginesie, miales swoj watek w RB, zreszta jeden z pierwszysch na forum. Ciagle cos dzialasz w tym temacie? Moze bys sie chcial pochwalic jakimis patykami? :)

• Like 2

BRC. 

SIC slim gunsmoke byl poprostu drozszy w Tackle24, niz torzite gunsmoke w BRC. 

Edit.

A tak na marginesie, miales swoj watek w RB, zreszta jeden z pierwszysch na forum. Ciagle cos dzialasz w tym temacie? Moze bys sie chcial pochwalic jakimis patykami? :)

O ja... jak mi miło że mnie kojarzysz :D

Reaktywuję się wędkarsko, znów zaczęło się od przeróbek układów fabrycznych feederów i odległościówek, ale przymierzam się do zazbrojenia kilku blanków i ewentualnego tuningu ... czegoś co posiadam.

Cierpliwości... już niedługo ;) .... tylko muszę znaleść na wszystko odrobinę czasu.

Pozdrawiam serdecznie

kesur

• Like 1

O ja... jak mi miło że mnie kojarzysz :D

Reaktywuję się wędkarsko, znów zaczęło się od przeróbek układów fabrycznych feederów i odległościówek, ale przymierzam się do zazbrojenia kilku blanków i ewentualnego tuningu ... czegoś co posiadam.

Cierpliwości... już niedługo ;) .... tylko muszę znaleść na wszystko odrobinę czasu.

Pozdrawiam serdecznie

kesur

To dzialaj dzialaj, z tego co pamietam to watek byl ciekawy, tylko fotki juz poginely. 

Jak jeszcze gdzies masz foty tych swoich pierwszych patykow to mozesz tez powstawiac ;)

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Hej, potrzebuję średnicę oczka 6mm w rozmiarze 1,5mm i 1.6mm, zamówiłem 1,4 tak jak podaje producent blanku, za małe. Poza tym doszły do mnie muchowe jednostopkowe z cienkiego drutu, rewelacja, co prawda średnica oczka to najmniej 5mm, ale reszta, drut, waga i wykonanie super. Moim zdaniem biją na głowę S6, polecam

http://www.guidesnblanks.com/product/6730/category/261

Edytowane przez maq73

• 1 miesiąc temu...

Panowie robię zamówienie w tackle24.de, beda brane blanki jednoczęściowe i drobnica jak ktoś coś potrzebuje to pisać na PRIV.

Hubert do kiedy najpóźniej potrzebujesz mieć wszystko złożone?

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...