kineret Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Dzięki @Vako! Do niedzieli wieczorem kompletuję zamówienie w Tackle24.de - oczywiście można jeszcze dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Cześć,Czy komuś coś potrzebne z Tackle24.de?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Jeśli ktoś jest chętny na zakupy w Tackle24.de - wciąż aktualne.Mamy trzy osoby, koszt wysyłki z DE 18zł na os. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Jak możesz poczekać to wieczorem zobaczę co potrzebuje. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Spoko, jutro/pojutrze puszczam zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Chętnie podłącze się do zamówienia potrzebuję przelotki FUJI PST8F tzw.flaget w gunsmoke tuba 3.0 3.2 i kilka LVSG I SVSG ale sprawdzę czego mi brakuje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) . Edytowane 23 Czerwca 2020 przez Fred A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 (edytowane) . Edytowane 23 Czerwca 2020 przez Fred A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Spoko, jutro/pojutrze puszczam zamówienie.Napisałem wiadomość na pw. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Gdyby ktoś robił zakupki to chętnie się podłącze pod wspólne zamówienie. Poszukuję FUJI SIC SVSG #8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jeśli ktoś jest chętny na zakupy w Tackle24.de - wciąż aktualne.Mamy trzy osoby, koszt wysyłki z DE 18zł na os.mocno polecam współpracę z kolegą:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 (dzięki za mile słowo!)Niedługo będę składał kolejne zamówienie w sklepie Tackle24.de Chętnych na wspólne zakupy proszę o kontakt. Koszty wysyłki z DE (12,50 EUR) zawsze dzielę przez liczbę chętnych - im więcej chętnych tym taniej dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Wciąż jest możłiwość zamówienia z Tackle24.de - koszt wysyłki ok. 18zł/os. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Kolejny raz miałem okazję poczynienia wspólnych zakupów prowadzonych poprzez Alexa i miło mi stwierdzić że takiej pomocy i zaangażowania trudno dzisiaj znaleźć.Alex bardzo dziękuje za pomoc właśnie odebrałem wszystko super jak zwykle. Dobry kontakt i kunszt w tym co robisz,polecam współpracę i dziękuje za pomoc. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Dzięki! Miłego kręcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 10 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2020 Będzie ktoś coś zamawiał z tackle24, chętnie się dołączę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Będę zamawiał blanki, ale czekam na dostawę, mają być za około 2 tygodnie... Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Będę zamawiał blanki, ale czekam na dostawę, mają być za około 2 tygodnie... Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu TapatalkaJak nie znajdzie się ktoś wcześniej to się dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 (edytowane) W poniedziałek 14 września będę składał zamówieie w sklepie Tackle24.de Jeśli ktoś chciałby dołączyć do zamówienia to zapraszam - przepakowuję i wysyłam zawsze tego samego dnia, gdy tylko odbiorę paczkę więc przy dobrych wiatrach graty będą u Ciebie do końca przyszłego tygodnia. Koszt wysyłki z DE (EUR 12.5) zawsze dzielimy przez ilość chętnych - na chwilę obecną przy dwóch osobach + ja to niecałe 18zł/os. Edytowane 11 Września 2020 przez kineret 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Koledzy czy przeglądając oferty sklepów natkneliście się gdzieś na poszukiwane przezemnie przelotki FUJI SVSG #30, #20,#6 są to stare przelotki dwu stopkowe w gunsmoke . Gdyby ktoś takowe znalazł proszę o info.chętnie podepne się pod zakupy. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 Koledzy czy przeglądając oferty sklepów natkneliście się gdzieś na poszukiwane przezemnie przelotki FUJI SVSG #30, #20,#6 są to stare przelotki dwu stopkowe w gunsmoke . Gdyby ktoś takowe znalazł proszę o info.chętnie podepne się pod zakupy. Z góry dzięki za pomoc.https://sklep.brc.com.pl/pl/p/Przelotki-Fuji-BSVOG/741 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Dziękuję za info.ale poszukuje SVSG jest to SIC w gunsmoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Na Ebay widziałem jest. Cena ok 18$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 Dziękuję za info.ale poszukuje SVSG jest to SIC w gunsmoke. Patrzyles moze na Guides&Blanks? Oni czasami maja starsze modele przelotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) Tak,niestety #30 wyprzedane.... szukam dalej może kolega coś pomoże bo ma połamaną wędkę zerknie co tam ma.Tak czy siak temat otwarty i poszukuję dalej. Edytowane 21 Listopada 2020 przez Fred A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi