Skocz do zawartości

Wspólne zakupy w sklepach RB

termin_

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

(dzięki za mile słowo!)

Niedługo będę składał kolejne zamówienie w sklepie Tackle24.de

Chętnych na wspólne zakupy proszę o kontakt.

Koszty wysyłki z DE (12,50 EUR) zawsze dzielę przez liczbę chętnych - im więcej chętnych tym taniej dla wszystkich.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Kolejny raz miałem okazję poczynienia wspólnych zakupów prowadzonych poprzez Alexa i miło mi stwierdzić że takiej pomocy i zaangażowania trudno dzisiaj znaleźć.

Alex bardzo dziękuje za pomoc właśnie odebrałem wszystko super jak zwykle. :) Dobry kontakt i kunszt w tym co robisz,polecam współpracę i dziękuje za pomoc.

• Like 2

• 3 tygodnie później...

W poniedziałek 14 września będę składał zamówieie w sklepie Tackle24.de

Jeśli ktoś chciałby dołączyć do zamówienia to zapraszam - przepakowuję i wysyłam zawsze tego samego dnia, gdy tylko odbiorę paczkę więc przy dobrych wiatrach graty będą u Ciebie do końca przyszłego tygodnia.

Koszt wysyłki z DE (EUR 12.5) zawsze dzielimy przez ilość chętnych - na chwilę obecną przy dwóch osobach + ja to niecałe 18zł/os.

Edytowane przez kineret
  • Like 1

• 2 miesiące temu...

Koledzy czy przeglądając oferty sklepów natkneliście się gdzieś na poszukiwane przezemnie przelotki FUJI SVSG #30, #20,#6 są to stare przelotki dwu stopkowe w gunsmoke . Gdyby ktoś takowe znalazł proszę o info.chętnie podepne się pod zakupy. Z góry dzięki za pomoc.

Koledzy czy przeglądając oferty sklepów natkneliście się gdzieś na poszukiwane przezemnie przelotki FUJI SVSG #30, #20,#6 są to stare przelotki dwu stopkowe w gunsmoke . Gdyby ktoś takowe znalazł proszę o info.chętnie podepne się pod zakupy. Z góry dzięki za pomoc.

https://sklep.brc.com.pl/pl/p/Przelotki-Fuji-BSVOG/741