Skocz do zawartości

Wspólne zakupy w sklepach RB

termin_

Rekomendowane odpowiedzi

Co konkretnie Marcin chcesz? Teraz mogę wziąć drobnicę bo do samolotu idzie. O ile zdąży dojść do piątku. Nic jeszcze nie wiem a zaraz zamiawiac trzeba. Później tylko wysył morską lub lotniczą. I nie wiadomo kiedy.

Nie mam czasu teraz szukać...zarobiony jestem [emoji6]W następnym roku bym się pisał gdybyś robił jakieś zamówienie..

Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka

• 3 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Masz aż tak duży asortyment od nich? Masz może

https://www.tackle24.de/index.php?k=128〈=eng

Termokurczliwe ozdoby ? Lub coś w ten deseń?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Zrob zrzut ekranu, bo moj kalkulator nie wczytuje[emoji12]

Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka

Ja bym chętnie przygarnął jedną sztukę przelotki Fuji SiC KR-H 20 w srebrnej ramce jeśli komuś zbywa :)

A pytałem czy chcesz nówkę. Już dawno być miał taką (link) z Mudhole.

https://www.mudhole.com/Fuji-K-Series-Single-Foot-Spinning-Reduction-Guide-Model-KL-H-SiC?quantity=1&custcol_guide_frame=22&custcol21=31

• 1 miesiąc temu...

Kupiłem kiedyś taki zestaw:

https://pl.aliexpress.com/item/4000988761143.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27425c0fA61guQ

Nie mam odniesienia do oryginalnych, chociaż te na takie wyglądają. Używam od początku sezonu przy wędce szczupakowej (do ok. 100g, na blanku z ali - zrobiłem eksperyment) i nic złego się nie dzieje. Dla mnie super opcja do wędek, które nie muszą być super czułe i lekkie.

• 4 miesiące temu...

Czy ktoś jest chętny na wspólne zakupy w Tackle24.de?

Jeśli tak to zapraszam do kontaktu - kompletuję zamówienie do końca lutego  ;) 

Koszty wysyłki z DE (Eur 12,50) dzielimy na liczbę uczestników - im więcej chętych tym taniej dla każdego (na chwilę obecną 18zł na os.).

• 2 tygodnie później...

Pod koniec tygodnia będę zamawiał kilka drobiazgów w guidesnblanks.com

Gdyby ktoś potrzebował coś małego gabarytowo, niedostępnego w Polsce to można się dołączyć. Na dzień dzisiejszy przesyłka kosztuje 12GBP(zależy od wagi, dlatego oferta dla kogoś kto potrzebuje 2-3 przelotki a nie 10 uchwytów i wiadro lakieru).