Bronek Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Właśnie tego się obawiam, moje zamówienie z przesyłką to 25GBP, może 'radar' nie zarejestruje(2 tygodnie temu płaciłem vat za używaną książkę z UK )...Czy jest jakiś sklep na terenie Unii z taka ofertą fuji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Z taką to raczej nie. Masz sklepy internetowe w Niemczech ale nie wiem czy to sie opłaca. Ja osobiscie zaczynam przechodzić na przelotki Sea Guide, mam kije na nich którym przełowiłem kilka sezonów i nie mam zastrzeżeń póki co. Nawet dzisiaj dwa komplety tytanów RS wziąłem od Janusza Dudziaka - jeden dla siebie a drugi dla kolegi z forum. Bardzo starannie wykonane przelotki i cenowo z Fuji nie ma porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 W PL problem z przelotkami Fuji. Macie namiary na sklepy, gdzie bez problemu dostanę sety przelotek Fuji? Ktoś gdzieś może zamawia w najbliższym czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 W zeszlym tygodniu byłem w Fishing Center, Irek jest właśnie po dostawie z Fuji i podobno przyszło wszystko więc jeśli mocno zależy Ci na czasie może spróbuj u Irka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 W PL problem z przelotkami Fuji. Macie namiary na sklepy, gdzie bez problemu dostanę sety przelotek Fuji? Ktoś gdzieś może zamawia w najbliższym czasie?Jak coś to dawaj znak ja co tydzień robie zamówienie z Francji , ceny lepsze niż w Pl z rabatem , a jak na szybko to w FC jak Friko pisze zawsze stany są zadowalające i ja też się czasem uratowałem u chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zamawiam kilka drobiazgów z Tackle24.de, ktoś cos potrzebuje? Do dzis wieczora prosze o info. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Również będę zamawiał w Tackle24.de - jeśli ktoś chętny na wspólne zakupy zapraszam do kontaktu, zamówienie kompletuję do czwartku 14.04. Koszt wysyłki z DE zawsze dzielę na przez liczbę chętnych - im jest nas więcej tym taniej dla każdego.Obecnie koszt wysyłki z DE 18zł/os + paczkomat lubPP w kraju. Blanki (do 2m) można zamawiać w cenie standardowej przesyłki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Zamówienie w Tackle24 odłożone na "po świętach" Wciąż można dołączyć, koszt wysyłki z DE 11zł os. + paczkomat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Będę składał zamówienie w sklepie Tackle24.de Jeśli ktoś jest chętny na wspólne zakupy zapraszam do kontaktu - im więcej chętnych tym tańsza wysyłka dla każdego (obecnie 14zł os. + paczkomat lub DPD w kraju). Można brać blanki do 2m długości w cenie standardowej wysyłki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Będę składał zamówienie w sklepie Tackle24.de Jeśli ktoś jest chętny na wspólne zakupy zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinc Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Dziękuję koledze Aleksandrowi za pomoc i ogarnięcie zakupów. Polecam i pozdrawiam. Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 22 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Podepnę się pod zakupy w Matagi jakby ktoś coś zamawiał dajcie znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Będę składał zamówienie w sklepie Tackle24.de - jeśli ktoś jest chętny na wspólne zakupy to zapraszam do kontaktu. Wysyłkaz DE (58zł) dzielimy zawsze na liczbę uczestników - im więcej chętnych tym tańsza wysyłka dla każdego. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Będę składał zamówienie w sklepie Tackle24.de - jeśli ktoś jest chętny na wspólne zakupy to zapraszam do kontaktu. W tackle24 mają urlop od 29.05-2.06, tak że celuję w niedzielę 4.06. Koszt wysyłki z DE (56zł) dzielimy zawsze na liczbę uczestników (na dzień dzisiejszy ok. 18zł/os.) - im więcej chętnych tym tańsza wysyłka dla każdego.Blanki do 2m wysyłają w standardowej cenie. Pozdrawiam! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Cześć. Potrzebuję pomocy. Kuzynka która mieszka w USA oraz jej mąż nie łapie wędkarstwa, budowy wędek, itd, itp. Pisałem do GLoomisa aby kupić szczytowke do nieprodukowane już wędki. Niestety każą dzwonić a rodzinka nie ogarnie tego. Poddali się i nawet nie chcą próbować. Jest ktoś tutaj ze Stanów lub może tam jeździ od czasu do czasu. Pasowałoby aby zadzwonił na miejscu w tej sprawie do producenta, zamówił co trzeba, podał adres kuzynki a ona odbierze i za wszystko zapłaci. Później ten szczyt już mi wyśle do PL lub przywiezie przy okazji. Ktoś ma taką możliwość żeby mi pomoc w tej tak prostej sytuacji w porównaniu do innych poważniejszych jakie w życiu się zdarzają? Rodzina nie pomoże. Jeżeli tak to proszę o info na priv. Dzięki z góry. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2023 Na dniach składam zamówienie w Tackle24.deMoże ktoś chce się podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Czy ktoś kojarzy gdzie mogę kupić adapter z pianki EVA Matagi do uchwytu Fuji VSS 16? Najlepiej dłuższy niż 100mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 (edytowane) 45 cm wystarczy:)https://tackle24.de/?a=10447〈=eng Generalnie do wyboru do koloru choć to nie Matagi. Piana jest dobrej jakości:https://tackle24.de/Accessories_1 Edytowane 21 Lipca 2023 przez MatB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 45 cm wystarczy:)https://tackle24.de/?a=10447〈=eng Generalnie do wyboru do koloru choć to nie Matagi. Piana jest dobrej jakości:https://tackle24.de/Accessories_1 Dzięki za chęć pomocy ale te już zamawiałem. Nie są złe ale chodzi mi o coś jakością i twardością podobne do Matagi. Mam na jednej z wędek piankę matagi to jest tak twarda, że paznokcia nie wciśniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Na dniach będę zamawiał w sklepie Tackle24.de Koszt wysyłki z DE 10zł/os. niezależnie od liczby uczestników Jeśli komuś coś potrzeba to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Cześć, Na dniach będę zamawiał graty w Tackle24.de Koszt wysyłki z DE: 10zł + paczkomat/kurier w PL Jeśli komuś coś potrzeba zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 7 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 (edytowane) Czołem, Za niedługo będę zamawiał pare gratów w sklepie Tackle24.de Jeśli komuś coś potrzeba i chciałby dołączyć do zamówienia to zapraszam na priv. Koszt wysyłki: paczkomat lub kurier + dodatkowe 10zł od osoby na wysyłkę z DE Edytowane 7 Lutego 2024 przez kineret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Na dniach będę zamawiał w sklepie Tackle24.de Jeśli komuś coś potrzeba to zapraszam na priv - wysyłka z DE dycha + paczkomat/kurier w PL. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Hej,Panowie czy macie doświadczenia w kupowaniu tu: Rodbuilding Shop.com - rod building tackle supplies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi