Skocz do zawartości

Wspólne zakupy w sklepach RB

termin_

Rekomendowane odpowiedzi

Dzwoniłem przed chwilą do CMW i miła pani nic nie wiedziała o problemach w wyświetlaniem strony na PL ,prosiłbym o info jak teraz sytuacja się przedstawia , proszę tu kliknąć i odpisać czy się wyświetla

Nie działa , sprawdzone na dwóch przegladarkach.

a w którym sklepie u zachodnich sąsiadów mozna kupić blanki MHX bo coś nie moge znaleźć z tych niemieckich sklepów też trzeba cło płacic?

U Francuza można...bardzo fachowa obsługa i szybka wysyłka.

http://www.rodhouse.fr/en/98-mhx

Edytowane przez Paavo

Szukam model S871-2 ale od 1,5 tygodnia w żadnej pracowni, która sprzedaje blanki w internecie info , że czekaja na dostawę no i może wyszło by trochę taniej bo jeszcze kilka komponentów przy okazji, każde 50zł na wage następnego blanku..:;;-))))

W BRC są od ręki...

https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-MHX-SPINNING-series/1072

Edytowane przez universo SpinWorld

To sprawdzona informacja, czy tylko piszesz powołując się na info ze strony. W BRC już miałem przypadki, że pomimo możliwości zakupu na stronie fizycznie towaru nie było. Czas oczekiwania max 14 dni nie przeraża, ale czasem ktoś chce na już i wtedy może się zdziwić.

• Like 1

Ok już skumałem po utworzeniu konta i podaniu adresu koszyk sam sie aktualizuje i koszt przesyłki wynosi około 18 euro plus chyba podatek 14,5 euro czyli np za blank za 69 euro wychodzi razem 87 euro czy od tego zapłace też jakies cło ?

Dodatkowego cła ani vatu nie zapłacisz kupując produkty wewnątrz Uni Europejskiej. Podatki płaci się w kraju, w którym kupujesz i są one wliczone do kwoty jaką się płaci w sklepie. 

To sprawdzona informacja, czy tylko piszesz powołując się na info ze strony. W BRC już miałem przypadki, że pomimo możliwości zakupu na stronie fizycznie towaru nie było. Czas oczekiwania max 14 dni nie przeraża, ale czasem ktoś chce na już i wtedy może się zdziwić.

Czasami te max. 14 dni to też tylko w teorii...kupowałem w MudHole,Tackle24,CMV czy RodHouse i za każdym razem mijało max, 24 godziny i dostawałem link do śledzenia swojej wysłanej już paczki,po drugie ceny wysyłek zagranicznych polskie pracownie mają takie same jak inne europejskie sklepy,więc wybór jest w moim przypadku prosty.

Ok już skumałem po utworzeniu konta i podaniu adresu koszyk sam sie aktualizuje i koszt przesyłki wynosi około 18 euro plus chyba podatek 14,5 euro czyli np za blank za 69 euro wychodzi razem 87 euro czy od tego zapłace też jakies cło ?

Cła nie zapłacisz. Postaraj się poszukać drugiego chętnego na zakupy. Koszty wysyłki nie będą być może dużo większe, a podzielicie na dwie osoby ;)