Bujo Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Poczta ichnia nie wyśle? Nie będę cwaniakował, ale jeszcze w zeszłym roku szło przez USPS. Człowiek twierdził ponadto że maks to 8,6. Ale w 2 czesciach. Akceptuja bodajze do 150 cm. Dwu czesciowe 9'6'' to max. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Witaj.Fedex-em wychodzi to ok49USD bez względu na ilość blanków,(mudhole) przy przesyłce od osoby fizycznej może byc inny tax.ps. blanki do 7' ok 36USD. pozdro Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Ale w 2 czesciach. Akceptuja bodajze do 150 cm. Dwu czesciowe 9'6'' to max. Bujo Być może tak jest teraz. W tubie był blank 7', czyli tuba musiała mieć ponad 213cm. Ponadto była sygnowana wytłoczonymi literami For USPS use only, czyli sprzedawana przez pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Sprawdzałem na stronie USPS - 60 max. Tymczasem 7' to 84 no i kiszka . Sprawdziłem też w UPS - 1000 zł . Chyba ich pogięło ... Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Co to za blank- firma i model, moze bede w stanie pomoc. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 To ma być (ewentualnie - klamka nie zapadła) jeden z blanków Mudhole'a (nie MHX). Sęk w tym, że niecnoty nie odpowiedziały na moje maile, a chciałbym wiedzieć, jakiego rzędu kwoty można się spodziewać i czy w ogóle głowę sobie tym zawracać. Pzdr,Fatso P.S. Kalkulator kosztów przesyłki USPS mowi, że do UK tak długiej paczki też nie wyślą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 25 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Mnie w Mudhol załatwili właśnie tak. W styczniu zamówiłem kleje ,lakiery przelotki itp. oraz blank St Croix 7stóp 2 częściowy.Przez kilka dni zero odzewu z ich strony .Aż wysłałem maila z pytaniem o moje zamówienie .Szczena opadła kiedy przeczytałem odpowiedź ,że właśnie wczoraj wysłali a koszt przesyłki to 110 USD. D tego oczywiście cło i podatek dodatkowo jakieś drobne , bagatela 650 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papur Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 polamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 I własnie dlatego, ze cena przesyłki blanków to loteria, zdecydowałem sie na zamówienie i cierpliwe czekanie u Żbika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Taa ... ale Żbik nie ma takich oczojebnych kolorów blanków. Zobaczymy ... Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Ale bardzo, bardzo sensownie przelicza usd na plnPowiedziałbym... rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Zobaczymy ... pomyślimy ... zdecydujemy Nie mówimy: NIE Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Mnie w Mudhol załatwili właśnie tak. W styczniu zamówiłem kleje ,lakiery przelotki itp. oraz blank St Croix 7stóp 2 częściowy.Przez kilka dni zero odzewu z ich strony .Aż wysłałem maila z pytaniem o moje zamówienie .Szczena opadła kiedy przeczytałem odpowiedź ,że właśnie wczoraj wysłali a koszt przesyłki to 110 USD. D tego oczywiście cło i podatek dodatkowo jakieś drobne , bagatela 650 zł. Witam, Dlatego trzeba szukac, pisac maile i pytac o znizki. Moi wysylaja do polski za 25 dolcow. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Epizod z Mudhol nie usprawiedliwia mnie od wejścia na forum bez przywitania. A więc witam wszystkich forumowiczówMam na imię Rafał, wędkuję od ok. 30 lat, a spining jest moją pasją od ok. 20.Wędkuję głównie na Wiśle w okolicach Kiezmarka oraz Martwej Wiśle i żuławskich kanałach.W/w zakupy w Mudhol nie odstraszyły mnie jednak od spróbowania sił w rodbuildingu.I tak powstała chyba najdroższa okoniówkana blanku IIISC7L St Croix .Druga była zajefajna kosa na sandała na blanku MBX 7.9ML Pheniksa już zakupionym w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 26 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Rafal, Witamy i oczywiscie milego korzystania z forum Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Witaj. To pewnie sie na Martwej spotkamy... pozdro Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Artur , jek czerwiec będzie taki jak zeszłoroczny to to nowy Phenix przejdzie ciężkie próby.Na razie popracował trochę pod szczupłymi na Nogacie (przepiękna amortyzacja pod rybą przy łodzi, nie jak te kołki którymi łowiłem do tej pory). A pdwójna frajda ,że uzbrojony osobiście. pozdroRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 [quote title=Dąbek 111 napisał- A pdwójna frajda ,że uzbrojony osobiście. pozdroRafałA i owszem, wiem coś o tym. Jakby co, fosfory- Karolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam,koledzy czy od zmiany szaty graficznej sklepu macie kłopoty z zakupami? Takie fajne obnizki a nic nie mozna kupic !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymallus92 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A jak jest w tym sklepie z przesyłaniem blanków jednoczęściowych 5-7. no ja w tym momencie nic nie mogę zamówić ;/ jakiś błąd wyskakuje ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ja kupowałem najczesciej komponenty, raz blank St.Croixa 7ft w dwóch kawałkach, zawsze sprawnie i dokładnie obsługiwali, a teraz nawet na @ nie odpowiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Hej,czy nikt z was aktualnie nie kupuje u Nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thymallus92 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udało mi się założyć konto, ale w tym momencie mają tylko 2 blanki i żadnych przelotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Właśnie zauważyłem, że w pracowniach ceny blanków poszybowały w górę średnio o 30-40pln... Ale nie u wszystkich... Niektórzy jeszcze mają stare ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darc Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dlatego pod koniec grudnia kupiłem 6 blanków karpiowych - co prawie skończyło się domową awanturą - fochy i tak były, ale dzięki temu zaoszczędziłem równowartość jednego blanku.darc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi