Skocz do zawartości

Wspólne zakupy w sklepach RB

termin_

Rekomendowane odpowiedzi

To ma być (ewentualnie - klamka nie zapadła) jeden z blanków Mudhole'a (nie MHX). Sęk w tym, że niecnoty nie odpowiedziały na moje maile, a chciałbym wiedzieć, jakiego rzędu kwoty można się spodziewać i czy w ogóle głowę sobie tym zawracać.

Pzdr,

Fatso

P.S. Kalkulator kosztów przesyłki USPS mowi, że do UK tak długiej paczki też nie wyślą ...

Mnie w Mudhol załatwili właśnie tak. W styczniu zamówiłem kleje ,lakiery przelotki itp. oraz blank St Croix 7stóp 2 częściowy.Przez kilka dni zero odzewu z ich strony .Aż wysłałem maila z pytaniem o moje zamówienie .Szczena opadła kiedy przeczytałem odpowiedź ,że właśnie wczoraj wysłali a koszt przesyłki to 110 USD. D tego oczywiście cło i podatek dodatkowo jakieś drobne , bagatela 650 zł.

Mnie w Mudhol załatwili właśnie tak. W styczniu zamówiłem kleje ,lakiery przelotki itp. oraz blank St Croix 7stóp 2 częściowy.Przez kilka dni zero odzewu z ich strony .Aż wysłałem maila z pytaniem o moje zamówienie .Szczena opadła kiedy przeczytałem odpowiedź ,że właśnie wczoraj wysłali a koszt przesyłki to 110 USD. D tego oczywiście cło i podatek dodatkowo jakieś drobne , bagatela 650 zł.

Witam,

Dlatego trzeba szukac, pisac maile i pytac o znizki. Moi wysylaja do polski za 25 dolcow.

Bujo

Epizod z Mudhol nie usprawiedliwia mnie od wejścia na forum bez przywitania.

A więc witam wszystkich forumowiczów

Mam na imię Rafał, wędkuję od ok. 30 lat, a spining jest moją pasją od ok. 20.Wędkuję głównie na Wiśle w okolicach Kiezmarka oraz Martwej Wiśle i żuławskich kanałach.W/w zakupy w Mudhol nie odstraszyły mnie jednak od spróbowania sił w rodbuildingu.I tak powstała chyba najdroższa okoniówkana blanku IIISC7L St Croix .Druga była zajefajna kosa na sandała na blanku MBX 7.9ML Pheniksa już zakupionym w Polsce.

Artur , jek czerwiec będzie taki jak zeszłoroczny to to nowy Phenix przejdzie ciężkie próby.Na razie popracował trochę pod szczupłymi na Nogacie (przepiękna amortyzacja pod rybą przy łodzi, nie jak te kołki którymi łowiłem do tej pory). A pdwójna frajda ,że uzbrojony osobiście.

pozdro

Rafał

• 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...