Friko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 http://www.acidrod.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 dzieki pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zaczynam skłaniać się ku CMW ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Miła i sympatyczna korespondencja z dziurą w błocie: - Hi! Due to your outrageous international shipping costs policy I want to cancel my account with you. How can I do it?Regards, Michal - I have closed your account.Thanks, Gary Po naszemu:- Witam! Z powodu Waszej oburzającej polityki w zakresie kosztów przesyłek zagranicznych, chcę zlikwidować moje konto u Was. Jak mogę to zrobić?Z poważaniem, Michał - Zlikwidowałem Twoje konto.Dziękuję, Gary Profesjonalizm ku...a w domu i zagrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 no przeciez sam o to prosiles ... klient nasz pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Tak, ale żeby chociaż np.: we are sorry you feel that way, albo cokolwieka tu nienie podoba się? to spier....się wkurzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 widzisz, ja dwa tygodnie temu mialem u nich zamawiac ... ale zamknalem wozek ... na drugi dzien przychodzi e-mail z pytankiem 'drogi customerku ... what's wrong? ... blablabla - yummie yummie ya' ... zapytalem o negocjacje ceny przesylki i ... zero odzewu ... po tygodniu zamknalem zamowienie i napisalem, ze kupielm u nich tylko ze wzgeldu na szeroka oferte z jednej reki ... w odpowiedzi dostalem rachunek ... wedlug mnie obrali taki sam kierunek jak cabelas i BPS ... nie dla mnie takie kierunki ... przeciez sie dobrowolnie oskubac nie dam od dluzszego czasu zamawiam - ca. w 95% - przez ebay a dopiero pozniej dochodza oficjalne shopy czy wychodze taniej? no jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 ebay jest ok, ale ten wybór u Mudhole ... a niech ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Ja ostatnie mikro zamowienie z mudhole mam za soba.Paczka w drodze (niby juz w doreczeniu).Ostatnie doslownie. NEVER MORE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Wartość 80$ trochę dużo, mogą jeszcze dowalić vat, bo cła w tak małej wartości nie dowalą. 50-60 to tak najbezpieczniej, chociaż i tak trafiają się niespodzianki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Co ciekawe mudhole sprzedaje również na ebay i tu o dziwo ceny wysyłki sa normalne. Dziwna polityka.Tak czy inaczej ja przedstawiam się na japonię. srac na jankesow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Co ciekawe mudhole sprzedaje również na ebay i tu o dziwo ceny wysyłki sa normalne. Dziwna polityka.Tak czy inaczej ja przedstawiam się na japonię. srac na jankesowHmm może dlatego, że eBay ma własną politykę jakości (ocena kosztu wysyłki przez klientów jest tam brana pod uwagę) i mudhole wystawia tam tylko nieliczne produkty, traktując to jako reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Nawet na ebayu ceny wysyłki z wysokiej półki Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Acidrod wysyła tylko Express Mail International. Rozmowa zaczyna się od ok. 30$ Blanki UPS ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Acidrod wysyła tylko Express Mail International. Rozmowa zaczyna się od ok. 30$ Blanki UPS ... Napisz do Anglers Habitat co potrzebujesz. Blanki spiningowe wysylaja USPS do 9'6''w 2 kawalkach. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Wczoraj doszła do mnie drobnica z acid (przelotki, uchwyty, wpisy)I zapłaciłem 17usd za wysyłkę ground uspsMoże do polandii kasują więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 AH są ok, juz coś tam od nich mam Ja teraz akurat niczego szczególnego nie potrzebuję, ale już wkrótce ... i trza bedzie rzeźbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Czy ktoś próbował morskich przesyłek PolAmer'u ? http://www.polameronline.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 @peresada - ground mówisz? Na ich stronie jest info, że ALL INT'L ORDERS WILL BE SHIPPED EXPRESS MAIL ONLY. FIRST CLASS OR PRIORITY IS NO LONGER AN OPTIONczyli, że express mail i tyle Jak będę coś potrzebować, to trza będzie najpierw do nich napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 ground na pewno. Napisz najlepiej do nichNie wiem jak z kijami, bo brałem tylko drobnice od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 PolAmer'em przyszło moje Curado w październiku. Bez problemów i przed czasem. Kurier zapukał do drzwi w piątek lub sobotę dobrze po 19 godzinie więc niezłe zaskoczenie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 @Elton 1. To była morska paczka czy lotnicza? 2. Po jakim czasie przyszła od daty zakupu ?3. Korzystałeś z usługi polameronline tj. wysyłałeś na adres biura PolAmeru a oni przesyłali do paczką morską do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 I wreszcie: ile łącznie (US-US; US-Polska) przesyłka kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Kurcze muszę dopytać bo to było nadane z Kanady do mnie ( o ile jeszcze pamięć pozwoli). Na pewno przed deklarowanym czasem była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dopytałem i wygląda to tak:firma nazywa sie POLIMEX i wysyłka byla lotnicza. Kosztowała ok. 20dol.Czas dostarczenia do 4 - 5 dni.Wyslana osobiscie w biurze u nich...Tyle wiem odnośnie wysyłki z Kanady. Co ciekawe do Polski 20$, a z Tacklewarehaus'a do Kanady bodajże widnieje na fakturze 40$... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi