Skocz do zawartości

Wspólne zakupy w sklepach RB

termin_

Rekomendowane odpowiedzi

Miła i sympatyczna korespondencja z dziurą w błocie:

- Hi! Due to your outrageous international shipping costs policy I want to cancel my account with you. How can I do it?

Regards, Michal

- I have closed your account.

Thanks,

Gary

Po naszemu:

- Witam! Z powodu Waszej oburzającej polityki w zakresie kosztów przesyłek zagranicznych, chcę zlikwidować moje konto u Was. Jak mogę to zrobić?

Z poważaniem, Michał

- Zlikwidowałem Twoje konto.

Dziękuję,

Gary

Profesjonalizm ku...a w domu i zagrodzie :angry:

widzisz, ja dwa tygodnie temu mialem u nich zamawiac ... ale zamknalem wozek ... na drugi dzien przychodzi e-mail z pytankiem 'drogi customerku ... what's wrong? ... blablabla - yummie yummie ya' ... zapytalem o negocjacje ceny przesylki i ... zero odzewu ... po tygodniu zamknalem zamowienie i napisalem, ze kupielm u nich tylko ze wzgeldu na szeroka oferte z jednej reki ... w odpowiedzi dostalem rachunek ... wedlug mnie obrali taki sam kierunek jak cabelas i BPS ... nie dla mnie takie kierunki ... przeciez sie dobrowolnie oskubac nie dam

od dluzszego czasu zamawiam - ca. w 95% - przez ebay a dopiero pozniej dochodza oficjalne shopy czy wychodze taniej? no jasne

Co ciekawe mudhole sprzedaje również na ebay i tu o dziwo ceny wysyłki sa normalne. Dziwna polityka.

Tak czy inaczej ja przedstawiam się na japonię. srac na jankesow

Hmm może dlatego, że eBay ma własną politykę jakości (ocena kosztu wysyłki przez klientów jest tam brana pod uwagę) i mudhole wystawia tam tylko nieliczne produkty, traktując to jako reklamę.

@peresada - ground mówisz? Na ich stronie jest info, że ALL INT'L ORDERS WILL BE SHIPPED EXPRESS MAIL ONLY. FIRST CLASS OR PRIORITY IS NO LONGER AN OPTION

czyli, że express mail i tyle :wacko:

Jak będę coś potrzebować, to trza będzie najpierw do nich napisać :unsure:

Dopytałem i wygląda to tak:

firma nazywa sie POLIMEX i wysyłka byla lotnicza. Kosztowała ok. 20dol.Czas dostarczenia do 4 - 5 dni.Wyslana osobiscie w biurze u nich...

Tyle wiem odnośnie wysyłki z Kanady. Co ciekawe do Polski 20$, a z Tacklewarehaus'a do Kanady bodajże widnieje na fakturze 40$...