tpe Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Przeliczyłem szybko i wyszło mi, że będzie taniej kupować blanki MHX w FC, nawet z wysyłką do Irlandii. 310 blank + ok. 115 zł wysyłka kurierem i pakowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Przeliczyłem szybko i wyszło mi, że będzie taniej kupować blanki MHX w FC, nawet z wysyłką do Irlandii. 310 blank + ok. 115 zł wysyłka kurierem i pakowanie.Jak będziesz sprzedawać blue rapida daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Przeliczyłem szybko i wyszło mi, że będzie taniej kupować blanki MHX w FC, nawet z wysyłką do Irlandii. 310 blank + ok. 115 zł wysyłka kurierem i pakowanie.Jak będziesz sprzedawać blue rapida daj znać A co, ciągle jeszcze nie masz swojego? Mój Blue Rapid ma dożywocie, Peresada będzie mi robić lekką łososiówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Jak to jest ze sklepem ACIDROD?Złożyłem tam zamówienie 26.02.2012r., płatność poprzez paypal i do dziś, żadnego odzewu z ich strony. Mam 45 dni na wszczęcie procedury roszczeniowej.Czy oni tak walą w kulki? Nie odpowiadają na maile, lipa straszna. Nigdy u nich nie kupowałem, chyba mnie robią na szaro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ja tam brałem tylko raz - mała przesyłka, dawno bo blisko rok temu. Po dwóch dniach dostałem info na PayPal z numerem śledzenia przesyłki. Doszło sprawnie. Jak jest teraz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ostatnio bralem cos z podobnego sklepu w stanach - zamowienie 14 luty, kasa za towar poszla i czekam na wycene za przesylke, w miedzyczasie pisze dwa maile i nic. W koncu dwa dni temu zadzonilem. Bardzo mily pan powiedzial ze 'jakbym zamowil pacifiki albo cos innego amerykanskiego to by od razu wyslal, a te fuji to z japoni musza dojsc od producenta stad opoznienie'. Ale maja byc w tym tygodniu zdaje sie i przesylka ma wyjsc okolo 7$ takze chyba warto poczekac.Dzwon albo cierpliwie czekaj ... te amerykanckie ludzie jakies dziwne sa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 LoL, podejrzewam że powód jest całkiem inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 No niestety, ale jak dla mnie ACIDROD, to jakaś porażka. Zero kontaktu. Wszcząłem po 14 dniach roszczenie w paypal i na szczęście kasa wróciła na konto. Nie wiem, ale ja nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 7$ godne uwagi, poproszę namiary na ten sklep dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Sklep to:http://www.johnnyspond.com/Ale wstrzymalbym sie do czasu az moje zamowienie 'przejdzie' - dam znac, poki co cisza po ostatniej rozmowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Sklep to:http://www.johnnyspond.com/Ale wstrzymalbym sie do czasu az moje zamowienie 'przejdzie' - dam znac, poki co cisza po ostatniej rozmowie. Myslalem ze byli w likwidacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ale numer, ja tez już postawiłem krzyżyk na nich a tu proszę... podziel sie krycku wrazeniami ze wspolpracy jak zamowienie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 ale numer, ja tez już postawiłem krzyżyk na nich a tu proszę... podziel sie krycku wrazeniami ze wspolpracy jak zamowienie przyjdzie Jesli faktycznie znow dzialaja, to juz geba sie cieszy widzac woblery w tych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazoon Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Do jakiej kwoty można zrobić zamówienie, aby nie płacić vat-u?Chodzi mi tu o praktykę a nie przepisy.Czy opłata za transport zaliczana jest do kosztów zakupu i może być od nie naliczony vat? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 150€ lub 150$ lub ich równowartość. Tak u mnie koszty przesyłki wliczali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Moje ostatnie zakupy na przełomie roku w Anglersworkshopie:drobnica 68 usdprzesyłka 30usd cło zatrzymało: watu 105zł...Nie ma reguły chyba bodwa miesiace wczesniej:blank 110usdprzesyłka 30usd paczka do domu bez dodtkowych/polskich/ dopłat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 150€ lub 150$ lub ich równowartość. Tak u mnie koszty przesyłki wliczali. Coś za dużo sobie policzyłeś. Tu proszę jest jasno wyjaśnione jak liczą i do jakiej kwoty zwalniają z cła, a do jakiej z VAT.http://www.zakupyzusa.com/?pg=customs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja nie liczyłem, lecz celnik. I taką informację od celnika dostałem. Nie dość, że musiałem pojechać po paczkę na jakieś zadupie za wyścigami w Warszawie to jeszcze nie chcieli mi wydać tego samego dnia. Ww kwoty to te których nie obejmuje cło, lecz naliczany jest VAT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazoon Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Płaciliście może vat przy przesyłkach do wartości 60$ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ja nigdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Sklep to:http://www.johnnyspond.com/Ale wstrzymalbym sie do czasu az moje zamowienie 'przejdzie' - dam znac, poki co cisza po ostatniej rozmowie. Wszystko przyszlo w weekend do kolesia i dzis zaplacilem za przesylke $5.50 - wysylane w kopercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Sklep to:http://www.johnnyspond.com/Ale wstrzymalbym sie do czasu az moje zamowienie 'przejdzie' - dam znac, poki co cisza po ostatniej rozmowie. Wszystko przyszlo w weekend do kolesia i dzis zaplacilem za przesylke $5.50 - wysylane w kopercie. Dogadywałeś się z nimi przez maila? W warunkach sprzedaży napisali, że minimalna stawka poza USA to $11.50, a standardowo to koszty wysyłki powiększane są o $4 + 4% zamówienia. To jak to w końcu jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Przez telefon rozmawialismy. Zamawialem kilka szczytowych przelotek - miesci sie to do koperty spokojnie, koles mnie skasowal prawdziwa wartosc jaka zaplacil za wysylke. Wczesniej nic sie nie moglem doczytac o cenie przesylki - nie widzialem zadnych 11$ na stronie, chyba ze to nowosc. Kazda przesylka jest traktowana indywidualnie chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazoon Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Kupował może ktoś ostatnio w Acidrod ? Ile może kosztować przesyłka drobnicy wartej jakieś 30 USD???Może namiary ma jakiś inny sklep gdzie koszty przesyłki nie powalają na kolana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porto Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Witam. Macie jakies sprawdzone sklepy z blankami i osprzetem w UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi