yglo Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Nie polecam sklepu, na stronie jest a w rzeczywistosci nie ma.... i wysyła towar partiami, trudny kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 ja brałem, wszytko było od ręki (Matagi)zapomnieli o jednej rzeczy, ale dosłali szybko na swój koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 No to ja z kolegami nie trafiłem, przelotki zapłacone w całosci wysyłane na trzy razy po interwencjach, innym razem płatnosc niby nie dotarła i niemal spór w paypalu.... W sumie wszystko zostało zakończone pozytywnie, ale trwało długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Zawsze są jakieś jaja z tym sklepem , najlepiej kupuje się tam przez "nachname" to jest przesyłka płatna po doręczeniu. Nie przysyłają potwierdzenia ,rachunku mailem , zamówienie realizowane jest tygodniami, trudny kontakt mailowy (w sumie tylko telefoniczny) ma się wrażenie że zamówiony towar jest dopiero co sprowadzany , aczkolwiek to co kupujący zamówi w całości jest realizowane (chociaż to jedno jest dobre) mimo wszystko odradzam. Zamówiłem lakier i czekam już jakiś miesiąc , pewnie zostanę zaskoczony przesyłką Edytowane 2 Maja 2013 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 no to może mi się faktycznie udało, ale mi zależy na czasie i nie będę ryzykował, odwołujęzamówię bezpośrednio w Matagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plecha Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Ja potrzebuje no to ja chyba też odpuszczę . Edytowane 2 Maja 2013 przez Plecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Również miałem z nimi problem. Długo, w komplecie Fiji SiC jeden alconite, uchwyt doszedł kolejna przesyłka po 2 tygodniach. Do dupy z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Ja czekałem 2 miesiące na przesyłkę .Gdybym nie napisał maila z przypomnieniem, pewnie jeszcze dłużej bym sobie poczekał.Szczerze nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 WitamCzy kupował któryś z Kolegów blanki bezpośrednio od Talona ?Ja zadałem pytanie na infotalon ale brak odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 i raczej nie spodziewaj sie odp. ja tez kilka lat temu tek probowalem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Tylko duże partie, jak nie ma w Polsce poszukaj po amerykańskich sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 poszukaj po amerykańskich sklepach.Niema nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Czy ktoś z Was robił tam zakupy? http://www.getbitoutdoors.com/ Po zalogowaniu i wybraniu opcji przesyłki wychodzą całkiem ludzkie koszty przesyłki. Przynajmniej wg. tego kalkulatora, który jest na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Kupowałem.Z kosztami nie jest tak różowo jak pokazuje kalkulator. Zazwyczaj w przypadku standardowych przesyłek (przelotki, korki, chemia) trzeba dorzucić kilka dolców do tego co pokazał kalkulator przesyłek. Jeżeli płacisz Pay Palem to wysyłają maila z wiadomością o cenie przesyłki i po akceptacji wysyłają zlecenie dopłaty przez Pay Pala.Jeżeli przesyłka wyjdzie według Ciebie zbyt drogo można anulować zamówienie i robią zwrot na konto Pay Pal.Z blankami jest gorzej bo koszt przesyłki dla 3-4 blanków o długości do 7 stóp to ok. 40-50 $ - choć przy obecnych obniżkach (40% na Batsona) nie jest tak tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Fatso tam kupuje z tego co wiem, trafiają się niezłe wyprzedaże np. na nieprodukowane modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Potwierdzam. Bardzo ich lubię, również za to, że koszt przesyłki nie jest chory i liczony w chory sposób, jak np. w Mudhole. Poza tym kapitan Kevin Brotz (właściciel Getbitoutdoors) ma wystarczająco bogatą ofertę, żebym o Mudhole'u nie musiał dumać Krótko: POLECAM! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Czuje przez skórę, że się przyda Ps. Tak naprawdę dodałem posta żeby mieć ten temat wśród tych, w których uczestniczyłem żeby łatwiej znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Cwaniaczek z miodem w uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Potwierdzam. Bardzo ich lubię, również za to, że koszt przesyłki nie jest chory i liczony w chory sposób, jak np. w Mudhole. Poza tym kapitan Kevin Brotz (właściciel Getbitoutdoors) ma wystarczająco bogatą ofertę, żebym o Mudhole'u nie musiał dumać Krótko: POLECAM!Dodane do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Cwaniaczek z miodem w uszach Per me? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Potwierdzam. Bardzo ich lubię, również za to, że koszt przesyłki nie jest chory i liczony w chory sposób, jak np. w Mudhole. No właśnie i mnie to bardzo ucieszyło, bo ceny drobiazgów za przesyłkę wyglądają rzeczywiście tylko na pocztę + pakowanie. Dzięki za opinie. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Per me?A co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Aikido EDIT: Moją higieną to bym się na twoim miejscu nie przejmował Edytowane 30 Stycznia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Dobra, dobra A do tematu wracając, to "getbity" często ślą zawiadomienia o różnorakich promocjach, głównie blankowych, choć nie tylko. Mają niestety za mały wybór butt cap'ów, ale na szczęście to można wziąć z którejś z naszych pracowni. Ogólnie miła współpraca.A! Jeszcze jedno. O ile Mudhole, politycznie poprawnie uraczył mnie bezpłciowymi życzeniami "Season's Greetings" na Boże Narodzenie , o tyle getbity, po bożemu, napisały "Merry Christmas" Za to też ich lubię Edytowane 30 Stycznia 2014 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Czy ktoś w najbliższym czasie zamawia coś w tym sklepie ?Potrzebuję kilka pierdół, w tym blank, mogę dołożyć się do wysyłki, będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi