krzysiek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Test powiesił się przy próbie przejścia do ostatnich 40 pytań pierwszej ankiety. Potem był gateway error i po ptokach Sorry, ale drugi raz nie spróbuję, najwyraźniej mój hardware albo software nie lubią sie z ankietami Upsss, przepraszam, poszło dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgaes Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 strona coś wydziwia, chyba coś z serwerami mają ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Znowu wisi, po kolejnych 42 pytaniach, ale zaczekam cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgaes Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 eh, może lepiej jutro wejść na to, albo wieczorem.... bo widzę, że webankieta ma kaprysy przy okazji, dzięki za sygnał, przynajmniej część wyniki sobie zabezpieczę i nie stracę tego, co już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 znam pewną Olgę interesująca się wędkarstwem Mifek wiesz ocb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 znam pewną Olgę interesująca się wędkarstwem Mifek wiesz ocb jo jo jo - pewnie masz na mysli blondynke spod mostu - pozdrow ja jakbyś widzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlleG Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ok, podejmuję wyzwanie... zobaczymy co z tego wyjdzie.jak cos ankietowany z dzis to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi