leslaw Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Do tej pory uzywalem tylko PP Green 15 lb.I wszystko bylo O.K.Chcialem sprawdzic biala i kupilem, tez 15 lb.I jestem troszke rozczarowany. Oczekiwalem wiekszych dystansow, bo nie nasaczona farba. A okazalo sie co innego. Puchnie ta czesc plecionki, ktora wode widziala.Kupiona w USA, co do jakosci jestem przekonany.Jestem ciekawy, co uslysze od Kolegow uzywajaca wlasnie biala ?.Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 U?źywam ju?ź tylko białej. Nie zamierzam nawijać innej.Zachowuje się dokładnie tak samo jak barwione, ale nie syfi barwnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 U?źywam białej tylko do cię?źkiego łowienia.Podobno jest bardziej wytrzymała od zielonej,biała jest przeznaczona do połow?łw morskich.Moim zdaniem ma małą średnice w stosunku do du?źej wytrzymałści.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Podobno jest bardziej wytrzymała witamy w swiecie legend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 The Truth Is Out There Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Cuda. Jak ją kupowałem to myślałem tylko o tym, ?źeby mi multika nie syfiła. I innych r?ł?źnic w stosunku do np zielonej nie widzę. Mam 40 i 20 lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Na białą PP przesiadłem się rok temu. Mam ją ju?ź na wszystkich kołowrotkach (10 i 20 lb), na nawinięcie czekają multiki (30 lb). Tak jak napisali przedm?łwcy - nie barwi wszystkiego w koło. Mo?źe tworzę nową legendę, ale zauwa?źyłem, ?źe zielona PP wytrzymuje zdecydowanie najkr?łcej spinningowanie w słonej wodzie (ale naprawdę słonej, atlantyckiej). Czerwona zu?źywała się znacznie wolniej, biała po trzech miesiącach intensywnego u?źytkowania tylko lekko się zabrudziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi