jarodrozdek76 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 witam w nocy z wtorku na środe skradziono silnik yamaha 8km krótka stopa z 2009 r w okolicy Legnicy .Jak by ktoś coś wiedział prosze o kontakt 504284993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chojny83 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ręce upierdolić przy samej dupie! Jak możesz napisz skąd, okoliczności?Drapnęli z garaży, z przystani, parkingu strzeżonego? Zawsze to jakaś przestroga dla innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Jak masz fotki jakieś to wrzuć...Jakiś szczegół,nr seryjny,itp...No i obserwuj alledrogo itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Dobrze jak byś miał nr seryjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robisum1 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Jarek czy moge wrzucic na inne fora gdzie jestem użytkownikiem zawsze ton większy zasięg ,a ty daj ogłoszenie na olx tylko nie pisz w temacie skradziono a w opisie . cos mi sie tez zdaje ze na olx mozna ustawic powiadomienia w dziale sprzedazy np.wpisujac fraze yamaha 8km Edytowane 13 Października 2016 przez robisum1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jarodrozdek76 Opublikowano 14 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 witam łódz stała pod domem na zamkniętym terenie nie wiem jak to zrobili pózno w nocy bo o21jeszcze był jak tu dotrwać do końca sezonu bez pływadła. Na pokrywie górnej nie było napisów yamaha tylko z przodu 8 i na śtubie jedna łopatka pęknięta to da sie zauwazyć .KREW MNIE ZALEWA JAK TAK MOZNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 norbertkrakow Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 A kupiłeś go dawno? Od kogo ?I czasem w tedy nie padał deszcz w tą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jarodrozdek76 Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 tak dawno go kupiłem w DZierżoniowie z 6 lat .A w tą noc lało mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jarodrozdek76
witam w nocy z wtorku na środe skradziono silnik yamaha 8km krótka stopa z 2009 r w okolicy Legnicy .Jak by ktoś coś wiedział prosze o kontakt 504284993
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi