guciolucky Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Mam pytanie co oznacza status jaki widzę pod moim awatarem: "Oczekujący na AKCEPT" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Może AKCEPT, to skrót:AleKlenieChłopakEkstraPoławiaTalonem... :) :) :) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Kuba, jesteś w zawieszeniu.. Taki to status. Niebawem ktoś zadecyduje o Twoim losie. Edytowane 15 Października 2016 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 O Twoim losie wiemy kto decyduje, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lepton Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Od wczoraj męczy mnie pytanie.Kto jest tym Ktosiem. Na wszelki...z dużej litery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 teraz lepiej ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dokuś Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 To co to była za akcja? O co chodziło z tym "akcept"?... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Nie mam bladego pojęcia jakas anomalia systemu albo przypadkowe dzialanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) A widzicie Panowie, nie istenieje coś takiego jak przypadkowa anomaila matriksa.Każde istnienie/działanie ma swoją przyczynę i swój skutek.Paradoks polega na tym, że nieistnieje też pojęcie nieistnienia, jeśli tylko można sobie "coś" wyobrazić to następuje automatyczne powołanie tego "coś" do istnienia, w pewnym zakresie i sensie Dlatego też w myśl starożytnego chińskiego powiedzenia "Uważaj czego sobie życzysz bo może się spełnić" a w rzeczywistości "Uważaj czego sobie życzysz bo to się spełni" trzebaby brać pod uwagę świadomą odpowiedzialność za wszystkie intencje, w myśli, słowie i działaniu. Na tak zwany codzień często nie dostrzegamy rzeczy w rzeczy samej i przypisujemy je do tzw. dzieła przypadku ponieważ nie znajome są na ten czas inne formy wyjaśnień ps...wiem o kogo chodzi Kuba... Edytowane 17 Października 2016 przez Sławek.Sobolewski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maxtip Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Dlatego też w myśl starożytnego chińskiego powiedzenia "Uważaj czego sobie życzysz bo może się spełnić" a w rzeczywistości "Uważaj czego sobie życzysz bo to się spełni" ...... to ja sobie życzę "po metrze" w boleniu, sandaczu i szczupaku... co do kluski, na początek, może być taka z "szóstką" z przodu... jazikiem też nie pogardzę... no, niech się wreszcie spełni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamil_Be Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Życzę sobie codziennego braku wiadomości o treściach: "poszukuję kija pod...", łowię głównie...", "w cenie do 100 zł", " może być Fenwick lub St.Croix, najwyżej dołożę 150"... Bardzo, bardzo sobie tego życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Teoria mówi o równoległych "rzeczywistościach", których jest nieskończenie wiele. Aspekt Ciebie istnieje w każdej z nich jako forma energii, duszy (nazwa może być dowolna) w każdym z tych światów następuje kreacja tego co widzisz poprzez wyrażone intencje. I tu się zaczyna zabawa. im intencja w zamiarze ma być bardziej precyzyjna tym trudniej ją wyrazić, przykład: Kobieta była młoda i piękna ale nie miała szczęscia w miłości, życzyła sobie poznać Pana który:1. Jest przystojny2. Jest bogaty3. Jest dowcipny4. .. itd Wyraziła intencję jednak nie doskonale precyzyjną.Pojawił się obok niej Pan który spełnił wszystkie te kryteria ale w pakiecie dostała również to o czym sobie nie życzyła. Pan był sadystą i tłukł ja regularnie w obliczu czego życzone walory przestały mieć pierwotne znaczenie. Tak więc jak powyżej, uważaj czego sobie życzysz 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Coś w tym jest, ostatnio jak poszedłem nad Długie, życzyłem sobie bolenia ale zapomniałem sprecyzować, że miała to być spasiona, gruba, wielka jesienna rapa no i dostałem ... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Bo leń jesteś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Z.Milewski Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 (edytowane) O co chodzi z tym dopiskiem u mnie "0 punktów ostrzeżeń", pod moim "bezawatarem"?Czy muszę trochę popracować by jakieś punkty złapać?I co i kto daje za te punkty?EditU innych nie widzę jakichś nadziei na punkty, tylko u mnie. Edytowane 23 Grudnia 2016 przez Z.Milewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblery z Bielska Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 O co chodzi z tym dopiskiem u mnie "0 punktów ostrzeżeń", pod moim "bezawatarem"?Czy muszę trochę popracować by jakieś punkty złapać?I co i kto daje za te punkty?EditU innych nie widzę jakichś nadziei na punkty, tylko u mnie.Punkty przyznawane są za naruszenia regulaminu. Masz zero i to sobie szanuj. Punkty nie znikają. Ilość punktów jest sprawą wewnętrzną pomiędzy forumowiczem a redakcją. Osoby spoza redakcji widzą wyłącznie ilość własnych punktów ostrzeżeń, więc nie zobaczysz ich u nikogo innego. Za naruszenie regulaminu może ukarać Cię każdy moderator. Ich listę masz na stronie głównej forum, w linijce zaczynającej się od "XXX aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 15 minut)". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 analityk Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 (edytowane) Dlaczego nie mogę wstawiać nadal ogłoszeń w sekcji "Giełda" ? - prosze o umożliwienie. Edytowane 2 Stycznia 2017 przez analityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Obecnie istnieje ograniczenie ilości wstawianych ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dlaczego nie mogę wstawiać nadal ogłoszeń w sekcji "Giełda" ? - prosze o umożliwienie. http://jerkbait.pl/topic/63348-nowe-zasady-funkcjonowania-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drChlubicz Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Witamnie mogę dodać sygnatury w moim profilu, tak jakby w ogóle nie było takiej opcji jak sygnatura.a chciałbym dodać, a się nie da edit:dobra doczytałem w temacie o "stopkach" że zostały zawieszone, ale to było jakieś 6 lat temujakieś plany w tym kierunku? Edytowane 23 Października 2017 przez drChlubicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Kontynuacja planów - czyli zawieszone. Dlaczego? No bo mieliśmy tam wysyp reklam ... a chcemy poświęcać czas na rozwój forum a nie gonitwę zaangażowanych w reklamowanie swoich biznesów użytkowników 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 ....tudzież rozmaitych politykierów i innych agitatorów... generalnie sygnatury były wykorzystywane do obchodzenia regulaminu forum i naginania go na wszelkie możliwe sposoby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
guciolucky
Mam pytanie co oznacza status jaki widzę pod moim awatarem:
"Oczekujący na AKCEPT" ?
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi