Koza11 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Szukam kogoś, kto ma znajomych w Rosji, ew. pomoże w ściągnięciu do nas z ichniejszego sklepu internetowego. Wiem, że temat śliski, ale ja mam za krótkie ręce, by tam sięgnąć. Konkretnie chodzi mi o bardzo cienkie tarcze diamentowe do cięcia ceramiki, które u nas są praktycznie nieosiągalne, albo horrendalnie drogie. Towar mam już namierzony.Ktoś, coś? Edytowane 13 Października 2016 przez Maciej_K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Szukam kogoś, kto ma znajomych w Rosji, ew. pomoże w ściągnięciu do nas z ichniejszego sklepu internetowego. Wiem, że temat śliski, ale ja mam za krótkie ręce, by tam sięgnąć. Konkretnie chodzi mi o bardzo cienkie tarcze diamentowe do cięcia ceramiki, które u nas są praktycznie nieosiągalne, albo horrendalnie drogie. Towar mam już namierzony.Ktoś, coś? Zapytaj @Heshera, z tego co pamiętam to miał znajomka na wschodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 (edytowane) Szukam kogoś, kto ma znajomych w Rosji, ew. pomoże w ściągnięciu do nas z ichniejszego sklepu internetowego. Wiem, że temat śliski, ale ja mam za krótkie ręce, by tam sięgnąć. Konkretnie chodzi mi o bardzo cienkie tarcze diamentowe do cięcia ceramiki, które u nas są praktycznie nieosiągalne, albo horrendalnie drogie. Towar mam już namierzony.Ktoś, coś?Ja w tym roku ściągałem przez znajomego pare sztuk tarcz co prawda nie do cięcia ale też diamentowych i borazynowych do ostrzenia z Poltavy diamond tools, jak uda mi się znaleść kontakt do niego to podeślę. Edytowane 14 Października 2016 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 O to już coś, dzięki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Odgrzebię stary temat bo potrzebny mi rosyjski łącznik ale troszkę innego rodzaju .... dostałem w prezencie kołowrotek, bodajże Łemz-2 (ЛЭMЗ.2)? niestety wujek google nie wyszukuje o nim żadnych informacji ani cyrylicą, ani ,,po naszemu". Znajdzie się ktoś kto miał styczność z tym wynalazkiem i powie o nim kilka słów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Wrzuć fotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 26 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) chciałem photobucketem, ale chyba zmienili politykę więc wysyłam przypadkowym darmowym hostingiemhttps://zapodaj.net/4b592c121339f.jpg.html Edytowane 26 Lipca 2017 przez Panek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 (edytowane) chciałem photobucketem, ale chyba zmienili politykę więc wysyłam przypadkowym darmowym hostingiemhttps://zapodaj.net/4b592c121339f.jpg.htmlMożesz dodać z kompa bezpośrednio na forum, klikasz obok Wyślij "Wiecej opcji" i otwiera się okienko a na dole jest spinacz "Dodaj plik" Edytowane 27 Lipca 2017 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 27 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 ehh, a jeszcze niedawno śmiałem się z mamy, że nie umie dodawać załączników w e-mailuNikt nie wie co to za maszynka? Chyba trafiłem na jakiś super unikat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) http://starekolowrotki.republika.pl/lemz_2.html,http://myvimu.com/exhibit/1875417-lemz-2-2pewnie inne linki też znajdziesz, ale pod Lemz 2 Edytowane 28 Lipca 2017 przez slawek_2348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Miałem takie cudo za dzieciaka. Nabyty drogą wymiany od kolegi, który to za...nabył go nie do końca legalnie od "Rusków" na bazarze... Ten sprzęt trochę lat musi mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Miałem go spasować z jakąś mambusówką w imię retromody, teraz mi szkoda @Sławek, dzięki za linki, postanowiłem założyć tam konto i porobić zdjęcia, może komuś się przyda lub przynajmniej posłuży za ciekawostkę.http://myvimu.com/exhibit/54768178-lemz-2-2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi