krzysiek28 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam wszystkich. Mam dylemat w wyborze multiplikatora do przynęt min20 max.60gr.czyli slider 10 1. Shimano Calcutta Conquest 1012. Daiwa RYOGA 1016HL3. Daiwa RYOGA 1016HLZ góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Obydwa podane młynki są fajne. Miałem CC 101 i do zastosowań które podałeś jest idealny. Ryoga jest ok jednak CC 101 to mój faworyt… . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek28 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Wkradł sie błąd 3. shimano scorpion 1501 xt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No to i tak CC 101 jest moim typem.Kolega @Tomy ma tą małą Ryogę, może coś zasugeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Używam CC101 i RYOGĘ 1016HL, oba są świetne,lecz Ryoga ma dwie zalety, lepiej leży w dłoni,jest niżej osadzona prawie o1cm i ma bardzo precyzyjny hamulec magnetyczny z łatwym dostępem z zewnątrz.No i zapomniałbym ma jeszcze terkotkę którą słyszysz jak rybka odhodzi na hamulcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek28 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Panowie a ile waży szpulka w Shimano Calcutta Conquest 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam, Przy 20 gramach, od jakich zamierzasz uzywac multika waga szpulki nie ma zadnego znaczenia. Osobiscie wybral bym cos z wielkosci 200 do takich przynet. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ja ma cc te 201dc i rzucam nawet 10gram i latają super. Dajesz 10-15 lbs linkę i śmiga . Nawet z czasem jak zachcesz rzucać 50-70 gram to się nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ja ma cc te 201dc i rzucam nawet 10gram i latają super. Dajesz 10-15 lbs linkę i śmiga . Nawet z czasem jak zachcesz rzucać 50-70 gram to się nada. Przy takiej plecionce najlepiej lata jak sie przypadkiem cos poplacze Wtedy dopiero widac jak lotne sa Slidery Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Tylko wtedy trudno go znaleść GpS powinni montować <_< Ja łowie na slidery to zakładam 20lbs mi wystarczy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek28 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 WIELKIE DZIĘI. To teraz może pomożecie jeszcze wybrać jakiś patyk do małej ryogi, przynęty w większości to nadal 20-50gr. 10 cm slider i jemu podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi