Bolesław Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Ja do zaubera 2000 z 2021 r. dałem korbkę z 5 lat starszego tamiego tresora 2000. Ta orginalna to porażka. Jak korba do odpalania żuka. Dla mnie nie do zaakceptowania cała korba a w szczególności knob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 A ma ktoś sprawdzone knoby które podchodza do zaubera bo ten stary wielki i ciężki, ale z drugiej strony daje pewny chwyt.Gdyby ktoś miał jakieś info proszę o napisanie tutaj bo na alliexpress puki co pozostaje szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 (edytowane) Ja mam założony ten do zaubera. https://pl.aliexpress.com/item/4000058535540.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.196.21ef1c24B7hPbr&gatewayAdapt=glo2pol Edytowane 22 Stycznia 2023 przez pawel79ozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Też miałem Kawę, pasuje jakby stąd było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Knobiki fajne ale nielubie piankowych szybko Sie odgniataja i brudzą, a wolę jednak z osłona gumiana bardziej mi pasuje i użytkowo dłuzej wygląda lepiej niż pianja która niestety łapie osady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porucznikcolombo Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Penn Clash 3000 przekładnia gdzieś jest osiągalna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Czy szpule od zaubera pierwszy model z zauberem pro mają szpule kompatybilne?Gdyby ktoś miał szpule 4000 pro.Prosze na priw dać cynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi