piatras Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 ceszc, dostalem takie oto wyzwanie - chronarch CI4 + naga szpula avail, no i wymyszlilem dotychczas niemający analogow(!!!) hamulec magnetyczny zewnętrznie regulowany dla CH CI4 151 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Chyba... nie zrozumiałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) ... Edytowane 15 Października 2016 przez Dokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 ceszc, dostalem takie oto wyzwanie - chronarch CI4 + naga szpula avail, no i wymyszlilem dotychczas niemający analogow(!!!) hamulec magnetyczny zewnętrznie regulowany dla CH CI4 151 Próbuję... Mam kilka hipotez..., ale ..też nie rozumiem! ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Kolega wymyślił magnetyka z zewnętrzną regulacją 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 No ok ale jak on działa? Nie montuje panelu bocznego i palcem oske naciska? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Pewnie zmienia nastawy zewnętrznym pokrętłem. Tak przynajmniej wygląda na fotce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Pewnie zmienia nastawy zewnętrznym pokrętłem. Tak przynajmniej wygląda na fotce.No to chyba rzeczywiście tak wygląda!... Brawa dla Kolegi @piatras za pomysłowość i przedsiębiorczość! ...A więc, znów wracamy do zamysłu, aby technologicznie sprzęt był jak najmniej skomplikowany!... Ciekawe jednak, czy na dłuższą metę taki "myk" zdaje egzamin...(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Spokuj, koledzy ! Minecjusz 100% bingo ! Zadanie bylo - zero inwazji do originalu ! Disziaj odbylszie 3 ostateczny test. Rezultat - wiatr zero, sznur (za gruby bo 20lb) hybrid G-soul ss112, przynęta zipbaits rigge 70S (5,1g) dalnoszc ~ 35m. (mierzone na stadionie ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi