darek3523 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dziś przed południem podjechałem nad Wisłę powędkować ale nawet wędki nie wyjąłem. Nieopodal "mojej" miejscówki leżały dwa kartony a w nich ... szczeniaki cztery sztuki. Brudne, wystraszone aż serce ściska. Jakieś bydle (bo inaczej takiego gościa nie można nazwać) wyrzuciło "zbędny balast". Zabrałem je do domu, umyłem i nakarmiłem. W schronisku dziś nie przyjmą dopiero jutro. Zostawić w domu nie chcę mam wystraszonego kota i królika który miał być miniaturką. Może ktoś będzie chętny i zabierze ? Nie znam się na rasach psów. Jeżeli ktoś byłby chętny zapraszam na priv. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 suczka jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Jak można coś tak okrutnego zrobić.Brak słów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Nie ma suki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 szkoda bo fajne psiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Brak słów jak można tak zrobić , miejmy nadzieję że znajdą nowy dom i dobrych właścicieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Darek, szacunek.Na FB wrzuć szybko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Na FB już jest Na lokalnym portalu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Takie bydle co zostawiło te szczeniaki nad Wisłą tez ktoś na starość powinien wywieźć i zostawić na jakimś pustkowiu.Dobra postawa Darek. Edytowane 16 Października 2016 przez Tomek1988 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 skad jesteś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Jestem z Płocka. Panowie dwa psy znalazły już nowe domy. Może jednak uda się znaleźć wszystkim nowe domy i nie będą musiały jechać do schroniska. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 KoledzyWszystkie psiaki znalazły nowe domy. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie i pomoc. :-) 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 darek3523 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Brawo TY. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek3523 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Brawo Ja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) A temu który zostawił te kuleczki to Kaktus w odbyt.Brawo Darku. Edytowane 16 Października 2016 przez TOMIS1975 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Darek. Super sprawa!!! Brawo!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Darku...jestem pełen podziwu dla Ciebie.Na pewno też bym tak postąpił , bo kocham zwierzęta , ale dzisiaj trafiło na Ciebie....DOBREGO CZŁOWIEKA. Szacun.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Darek wielki szacunek za to co zrobiłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dopiero teraz zobaczyłem post i także muszę pogratulować!!!!!Nie wyobrażam sobie, żeby swojego członka rodziny, bo inaczej nie można nazwać psa/kota/innego zwierzaka, zostawić na pastwę losu gdzieś w lesie czy nad rzeką.... Genialna postawa zarówno Twoja jak i osób, które przygarnęły te śliczne futrzaki!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Aż dziw bierze, że jeszcze w tych czasach sa ludzie, którzy potrafią tak zostawić psiaki, kiedy można je gdzieś podrzucić pod płot jakiegoś schroniska czy innego miejsca gdzie ludzi dużo i psiaki miałyby szanse przeżyć. Tacy ludzie powinni doświadczyć tego samego co te biedne niewinny psiaki, wtedy napewno by im się oczy otworzyły. Brawo za postawe dla Darka i za to, że znalazł się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dobro do Ciebie wróci , jestem tego pewien. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 w końcu ktoś normalny-może już bohater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Darku, jesteś WIELKI Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi