Skocz do zawartości

Szczeniaki ... pomocy !!

darek3523

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś przed południem podjechałem nad Wisłę powędkować ale nawet wędki nie wyjąłem. Nieopodal "mojej" miejscówki leżały dwa kartony a w nich ... szczeniaki cztery sztuki. Brudne, wystraszone aż serce ściska. Jakieś bydle (bo inaczej takiego gościa nie można nazwać) wyrzuciło "zbędny balast". Zabrałem je do domu, umyłem i nakarmiłem. W schronisku dziś nie przyjmą dopiero jutro. Zostawić w domu nie chcę mam wystraszonego kota i królika który miał być miniaturką. Może ktoś będzie chętny i zabierze ? Nie znam się na rasach psów. Jeżeli ktoś byłby chętny zapraszam na priv.

post-51813-0-44986000-1476616366_thumb.jpg

• Like 32

Dopiero teraz zobaczyłem post i także muszę pogratulować!!!!!

Nie wyobrażam sobie, żeby swojego członka rodziny, bo inaczej nie można nazwać psa/kota/innego zwierzaka, zostawić na pastwę losu gdzieś w lesie czy nad rzeką....

Genialna postawa zarówno Twoja jak i osób, które przygarnęły te śliczne futrzaki!! :good:  :good:  :good:

• Like 4

Aż dziw bierze, że jeszcze w tych czasach sa ludzie, którzy potrafią tak zostawić psiaki, kiedy można je gdzieś podrzucić pod płot jakiegoś schroniska czy innego miejsca gdzie ludzi dużo i psiaki miałyby szanse przeżyć.

Tacy ludzie powinni doświadczyć tego samego co te biedne niewinny psiaki, wtedy napewno by im się oczy otworzyły.

Brawo za postawe dla Darka i za to, że znalazł się w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie.

• Like 1