kryst Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Ciekawe, ale odpał straszny : http://www.tackletour.com/reviewinterviewjustinnrx.html Miłego czytania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Tak, rzeczywiście bardzo ciekawe. Ja skorzystałem głównie od strony językowej. Jak żona będzie mnie pytała, dlaczego kupuję wędkę za 600 euro zamiast za 60 -odpowiem: With G. loomis I'm not just buying a rod I'm investing in my fishing future. A good rod can make me a better Angler and enjoy more success. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Nie widzę sensu montowania Recoili przy jednoczesnym położeniu wielkiej omotki grubo przelanej lakierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Osobiście odniosłem wrażenie, że naj ..., naj ...., naj .... . Amerykanie umieją się chwalić, oj umieją. Czy te wszystkie usprawnienia, rozwiązania, nowe technologie usprawiedliwiają cenę premium, nie wiem. Ale czyta się fajnie. Tylko, gdzie ja znajdę rurę do natleniania obłożoną żwirem, żeby odczuć tą subtelną czułość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dobry bajer to połowa sukcesu, uczą się na naszym allegro Szkoda, że nie ma jeszcze bateryjki i wzmacniacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam, Mialem okazje pomacac dwa casty z seri NRX. Moze i przelotki sa przelane, omotek ciut za duzo, kolor do dupy i tak dalej w kolko. Cale wedki sa za to super, bardzo czule, zdecydowanie lepsze od GLX. Muchowki to juz inna historia i Hardy pokazal jak nalezy to zrobic. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Bujo, zawsze dąży się do ideału, a nie do 'prawie' ideału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Bujo, zawsze dąży się do ideału, a nie do 'prawie' ideału Tak jest. Dlatego jak staję przed lustrem, to utrwalam się w przekonaniu, że Matka Natura może już iść na emeryturę z czystym sumieniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Kamil, Wedki robione seryjnie zawsze beda w jakims stopniu kompromisem, korki, przelotki i ich rozmieszczenie i cala reszta. Dlatego lubie customy Znam takiego jednego co kupil kilka castow GLX i od razu dal do przezbrojenia. Teraz zastanawia sie nad NRX Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No właśnie. Dokładnie mam to samo. Nawet jak kupuję seryjne kijki to przezbrajam.Tylko ja obracam się w klasie dolnej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi