mifek Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Fajne zdjecie, fajna rybka. witaj na forum - przyjemności życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 to chociaż ktoś zatańczył na koniec bo ja nieGRATULACJE___________poperowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 maciejowat gratulacje!! trafileś w dobre toważystwo!! tu jest kilku 'swirów', którzy za bolka mi chodzą caly czas JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 No widze ze wreszcie sie pokazałes . Wiesz ze z tamtego odcinka powinnismy troche boleni wydłubac, takie mam przeczucie. WCWI pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dzięki chłopaki za miłe przyjęcie! Witaj Marcinie Jakie trochę? Ta burta to będzie boleniowe eldorado <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Cześć,Również witam serdecznie Ja już do maja nie mogę się doczekać. Będzie się działo, oj będzie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witaj Maciejowaty Jest tu na forum trochę Rapperów.Ja już czynię przygotowania do 2007 <_< i odliczam dni do 01.V. Też myślę że będzie się działo Pozdrawiam Wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witaj Maciejowaty Jest tu na forum trochę Rapperów.Ja już czynię przygotowania do 2007 <_< i odliczam dni do 01.V. Też myślę że będzie się działo Pozdrawiam Wujek To widzę że już wszyscy się szykują ,a w tym roku długi weekend trwa tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 @Maciejowaty, witaj na forum. Miło cię widzieć. Gratuluję bolka. Złowiłeś go w grudniu?Cieszy fakt, że wypuszczasz ryby. Zauważyłem podpis C&R Ja także należę do tej szalonej grupy raperów i także nie mogę się doczekać do sezonu boleniowego.Na razie, w zimie stawiam na inne gatunki ale bolki już śnią mi się po nocach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 remek,wujek,rognis oko-Witajcie:) Rognis tego aspiusa złowiłem jakoś pod koniec listopada i był to przyłów przy poszukiwaniach zębatych. Czytając forum zauważyłem ,że chyba większość użytkowników stosuję zasadę złów i wypuść To wspaniałe,że jerkbait zrzesza tak pozytywnie zakręconych ludzi Ja też niecierpliwie czekam na maj a narazie postaram się nawiązać współpracę z wiślanymi klenio-jaziami i złowić pierwszego w życiu pstrąga Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi