dawid_ Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Witam. Czy któryś z rodzimych rodbulderów montuje w swoich kijach ratanowe rękojeści? Coś takiego jak na fotce poniżej Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) No.... Chyba nawet wielu.PS.Jak jest zlecenie Edytowane 16 Października 2016 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 nie widać fotki.ARK70 robił na 100 % bo widziałem u niego w 701-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Przepraszam, już poprawiłem. Właśnie nie widziałem niczego takiego. ps. Strona producenta kijów - http://swiftflyfishing.com/ Edytowane 16 Października 2016 przez dawid_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Np. @pstrągman wielokrotnie pokazywał wykonanie dolnika z ratanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 rodmas, kawalec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ark70 i to w dowolnym kształcie i kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid@ Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Rodmas 9 lat temu , rękojeść w jerkówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Znalazłem co prawda nie ratanową ale bardzo ciekawą wykonaną z Brzozyhttp://tackle24.de/navi.php?a=7218&a2=7694 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Oj, było trochę klejenia, a jeszcze więcej zabawy z wycinaniem Efekt niezły, chyba spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Znalazłem co prawda nie ratanową ale bardzo ciekawą wykonaną z Brzozyhttp://tackle24.de/navi.php?a=7218&a2=7694 Też robiłem ostatnio z brzozy wstawkę, jeszcze nie zapuszczona woskiem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Też robiłem ostatnio z brzozy wstawkę, jeszcze nie zapuszczona woskiem... Jakos pozniej impregnowac bedziesz ta wstawke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Tak na ciepło - woskiem pszczelim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Można zrobić z ratanu rękojeść do noża, czy lepiej wkorzystać inny materiał? Edytowane 19 Października 2016 przez tom3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi