Garu88 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witam, chciał bym się dowiedzieć czy używał ktoś tej plecionki: http://www.basspro.com/webapp/wcs/stores/servlet/Product_101 51_-1_10001_96630_151011003_151000000_151011000?cm_ven=bazaa rvoice&cm_cat=RLP&cm_pla=96630&cm_ite=productnam e_linkChciał bym się dowiedzieć jakie są wasze opinie na jej temat żeby potem nie żałować zakupu. Pozdrawiam Garu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloniu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Używam 20lb do castingu, łowię w morzu i estuariach. Świetnie się nią rzuca i nie parcieje/strzępi się. Baaardzo mocna. Dla mnie jedyną wadą jest kolor.... Łapie wszelkie zabrudzenia z wody i w tej chwili moja plecionka ma kolor jasno brązowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dla mnie jedyną wadą jest kolor.... Łapie wszelkie zabrudzenia z wody i w tej chwili moja plecionka ma kolor jasno brązowy. Pozdrawiam To nie wada to zaleta. To jak ze snajperem, który znakomicie upodabnia się do środowiska, w którym musi czekać na ofiarę . Wmów sobie, że to zaleta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garu88 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dzięki za odpowiedź, właśnie zamówiłem dwie szpule 30 i 20lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi