gawron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Witajcie ! Czy ten kijek nadaje się na łowienie nad Wisłą ? DRAGON MILLENIUM HD SEATROUT 3.10m/50g przynętami będą zar?łwno woblery od 5cm do 12cm jak i wahadł?łwki cykady w gramaturze od 15 do 20 g a jesienią gumy od 7,5cm i większe na 25 g jak i na 10 g gł?łwkach co sądzicie ...? Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 pewnie ze sie nadaje... ale 310cm i 50 gram ... to mo?źe boleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 boleć ? tzn ?źe ręka padnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 boleć ? tzn ?źe ręka padnie ? <_< no taK MOZE BYC... ja bym celowal w cos krotszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 mo?źesz coś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A ile pieniedzy chcesz wydac na wedke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 boleć ? tzn ?źe ręka padnie ? <_< no taK MOZE BYC... ja bym celowal w cos krotszego...Zale?źy jakie kto ma 'warunki fizyczne'. W ub roku bardzo często łowiłem kijem 3 m do 145 g z podpiętym Slammerem 360. Przynęty gł?łwnie gumy 15 cm plus sporo ołowiu. Po 6h machania non stop było bez problem?łw. Nawet kilka dni z rzędu.Zresztą dokładnie tym kijem, z kt?łrego Guzu się śmiał, ?źe to dla He-mana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Bo Ty jesteś jak He-man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 No nie przesadzajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 boleć ? tzn ?źe ręka padnie ? <_< no taK MOZE BYC... ja bym celowal w cos krotszego...Zale?źy jakie kto ma 'warunki fizyczne'. W ub roku bardzo często łowiłem kijem 3 m do 145 g z podpiętym Slammerem 360. Przynęty gł?łwnie gumy 15 cm plus sporo ołowiu. Po 6h machania non stop było bez problem?łw. Nawet kilka dni z rzędu.Zresztą dokładnie tym kijem, z kt?łrego Guzu się śmiał, ?źe to dla He-mana Jestes, a powyzszy wpis jest tego 100 % dowodem Wcale sie nie smial, tylko ja jestem raczej nikczemnej postury i dobieram kije do moich warunkow fizycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Śmigałem, do niedawna, kijkiem Daiwa Whisker, w długości 3,0m i c.w. do 60 g.O ile przynęty twarde typu wobler na głowacicę, du?źe wahadło, spora obrot?łwka całkiem OK o tyle jakoś nie chciałbym z niego machać mocniej obcią?źoną gumą.Jakoś tak nie zawsze idzie to w parze ale od czego są kompromisy. Coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 250 zł mogę przeznaczyć na kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ...sądzę ?źe ile byś nie przeznaczył to trudno będzie jednym kijem łowić zar?łwno na 5cm woblerek jak i na gumę 7.5cm i większą na gł?łwce 25 gram. Oczywiście, mo?źesz wypuścić woblerek z nurtem albo holowac gumę na kiju - w zle?źności od właściwosci wędki - ale niewiele będzie to miało wsp?łlnego z komfortowym łowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ostatnio kupiłem dla braciszka kij z naszego forum okazja Dragona Team Dragon Silver Edition dł 260cm do 50 gram.kij spokojnie macha 5cm wobki zwarte Bigbaity czy minow salmo 6,7cm z ?źyłki lecą naprawdę daleko,są dobrze wyczuwalne na szczycie,jak i 10cm gumy na 25 gramach, tak więc ten kij co ja kupiłem jest jak na swoje parametry baaaaardzo uniwersalny,ładnie się ugina r?łwnomiernie,szybki i poprawnie uzbrojony. więc jak chcesz na rzekę w miarę ogarniający wszystko kij to dasz radę.oczywiście bli?źej mu do cię?źkiego łowienia ale w nurcie z takim nie za wielkim wobkiem będzie te?ź oki tego dragona co opisałem mogę polecić z czystym sumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi