Skocz do zawartości

Pytanie o XLS concept 213cm 2-9g Xlight ?????

popper

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko gdzie znajdziemy wodę, w kt?łrej co rzut będziemy holować przyzwoitą rybę, ?źeby test był miarodajny?

Znam taką wodę, lecz do test?łw trzeba łowić tę samą rybę, w tej samej kondycji, w tych samych warunkach.

Trochę to absurdalne, nieprawda?ź?

Najlepszy kij okoniowy? Świe?źo wycięta witka leszczynowa + 2 przelotki, katuszka, alga w rozmiarze 3, rzut spod jaja i .... hulaj dusza, piekła nie ma! :lol: :lol: :lol:

Absurdalne jak cholera! A ju?ź miałem sprowadzać 25 sztuk 51E do okoniowych test?łw ;) :lol:

Jak napisałem, sądzę, ?źe proste, ale nie byle jakie rozwiązania, najlepiej będą spełniać moje oczekiwania, co do wędek custom.. :D Krowa tylko nie zmienia pogląd?łw, ale na dziś, u progu tej drogi, tak to widzę w swoim przypadku.

Ach, no i gdzie więc zdjęcia z tej wspaniałej wody w temacie Okonie2011 ? :mellow:

Raz kolega zabrał mnie na tajną wodę, dziesiątki okonk?łw, na zawołanie, ale tylko kilka przyzwoitych było...

Friko. Tak, tamten wątek obrazuje sprawę świetnie, chocia?ź znając danego u?źytkownika wędki, choćby przez forum, nabieramy przeświadczenia, co czyje słowa znaczą w sytuacjach nad wodą i dlatego i tak warto pytać. Im więcej sł?łw, przykład?łw i por?łwnań, tym bli?źej do opisania tego, co i tak trzeba będzie wziąć do ręki :lol: B)

Pozdrawiam

Grzesiek