admin Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Cześć,Może koledzy pochwalicie się skutecznymi modelami much boleniowych? Z niecierpliwością wyczekuję PozdrawiamRemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ja też,ja też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Tomy, jakbyś chciał to moge podwieźć kilka do testów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kuba to umawiamy się na rozpoczęcie sezonu-Boleń-mucha-Na mojej Wiśle co Ty na to?i podeślij mi namiary gdzie tą linkę kupić co radziłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Rzuć tylko hasłolinki szukaj na ebay.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 To ja się też proszę o wzory. Od maja ruszam za bolkiem z muchą. Będę się na bierząco dzielił doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Chyba się nie doczekamy Albo nie ma tutaj muszkarzy boleniarzy albo to tajemnica. No cóż trzeba na własną rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Damy radę.Byle Wisła nie była tak wysoka jak w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Słyszałem że z sierści kozy są dobre.Tu jak jadę nad Wisłę pasie się taka kudłata.Maszynka do golenia już się ładuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Troche informacji i much jest pod linkami nizej: http://globalflyfisher.com/fishbetter/asp/ http://www.fliegenfischer-forum.de/rapfen.htm W tym tygodniu sie zabieram za krecenie, pare pomyslow jest Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Takie muchy znalazłem w WMH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Ciekawe jak by chodziły na sierści z psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czyżbyś waść miał na myśli opitolenie do łysa swojego pupila <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czyżbyś waść miał na myśli opitolenie do łysa swojego pupila <_< No nie całkiem,zostawiłem irokeza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Takie sobie zrobiłem z tego co tam miałem pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Tomy ?...Toyotka jako muszkarski material ?...no ale poswiecenie pradziwy wedkarski Ci to pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Nie no Toyotka już wcześniej dostała nowy fryz te kudełki to z Maltańczyka są a grzbiet z Teriera Rosyjskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 muszki pod psem ...jednym slowem ....przepaszam Tomy ...juz nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Pod psem ale Bolka zaliczyła.Kota bo kota ale zawsze.Teraz zamówiłem materiały i będzie podobnie ale z większym wypasem.No i suchary z gąby muszę sobie ukręcić bo Klenie powoli wychodzą do powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Kurde kto robi sprawdzone strimki Boleniowe.Sprzęt jest,miejscówka jest,kota złowiłem na swoją muchę ale cholera wie co to było pomieszaniec jakiś.Potrzeba mi sprawdzonej przynęty i choć jednej konkretnej ryby z 70+ potem poleci-tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Parametry lotne zestawu wyśmienite młynek Abel S7 kijek starszej generacji ale nowymi X/fastami już się narzucałem i nie chcę .Miejscówka pod muchę bardzo dobra.Jutro spróbuję ale na priv.proszę żeby się ktoś odezwał z tymi strimkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Chyba nikt Tomy albo nie chce się ujawnic Czekałem ale się nie doczekałem ani jednej muszki boleniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Chyba nikt Tomy albo nie chce się ujawnic Czekałem ale się nie doczekałem ani jednej muszki boleniowej. Remku pewnie nie umiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Trza Tomku chyba samemu się zabrać ......ale kiedy? A ja chciałem na łatwiznę a tu nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Tak no ja coś tam ukręciłem,myślę nad czymś nowatorskim ale nie wiem czy to wyjdzie.Zobaczymy.Lady D by doradził ale widać w nosie ma łobuz jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi